fbpx

PS. food & lifestyle

Wij werken al jaren met veel enthousiasme met het PS. food & lifestyle programma en zijn uiteraard hiervoor ook officieel gecertificeerd.

PS. dieet coaches
Er zijn vier dieetcoaches werkzaam bij Cyelle die u kunnen begeleiden bij het bereiken en behouden van een gezond gewicht. Samen met hen werkt u naar uw streefgewicht en een gezond en evenwichtig voedingspatroon toe.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

PS. food & lifestyle programma
Gratis intakegesprek en gratis wekelijkse consulten, zelfs nog tot 1 jaar nadat u al uw streefgewicht bereikt hebt!  Aankoop PS. producten wisselt elke week en wordt individueel samengesteld.

Gemakkelijk afvallen met PS. food & lifestyle
Er zijn al veel mensen via PS. food & lifestyle geholpen in hun strijd tegen de overtollige kilo’s. Bij de een ging het om 5 kilo, bij de ander om 40 kilo. Hoeveel kilo er ook af moet, het is en blijft een lastige strijd die door veel mensen als een straf wordt gezien. Toch hoeft dit niet het geval te zijn. Afvallen kan ook met lekker, maar verantwoord eten. Bij het PS. afslankprogramma staan persoonlijke begeleiding en lekker eten centraal. Bij deze methode blijft de spiermassa behouden doordat het lichaam de energie uit de opgeslagen vetten haalt. Dit werkt zo ontzettend goed, dat we uit ervaring kunnen zeggen dat we al jarenlang met heel veel succes zeer veel tevreden klanten hebben mogen begeleiden.

Overgewicht? Wij helpen u!

Overgewicht is niet alleen een kwestie van teveel eten, maar vooral van verkeerd eten. Met
Met PS. food & lifestyle werk je naar een gezond voedingspatroon toe. Wij coachen je bij het bereiken van
het gewenste streefgewicht en leren je oude eetgewoontes te vervangen voor verstandige en
verantwoorde eetgewoontes. Je staat er niet alleen voor, maar we doen het samen. Gedurende de gehele afvalperiode, maar ook de periode erna. Het afslankproces begint altijd bij jezelf; de knop moet om. Maar als dan blijkt dat je met PS. food & lifestyle zo snel en moeiteloos afvalt, is dat meer dan voldoende motivatie om door te gaan. Je kunt gewoon lekker blijven eten, je wordt meer bewust van hetgeen je eet èn je geniet van de complimentjes van je omgeving!

PS. food & lifestyle Center
Cyelle is een van de 250 centers/locaties in Nederland waar dit afslankprogramma te volgen
is. PS. food & lifestyle is een totaalconcept; een afslankprogramma. Kenmerkend hierbij is de ideale
balans van verantwoorde voeding, professionele begeleiding en voldoende aandacht voor
lichaamsbeweging. Men kan bij Cyelle kiezen om tijdens de afslankperiode eventueel ook
behandelingen voor contourverbetering en huidversteviging met LPG Endermologie en/of  TC Cryo te volgen. Deze apparatuur helpt het lichaam om afvalstoffen en overtollig vocht extra snel af te voeren en de bekende plaatselijke probleemzones te verstevigen en af te slanken.

Prettige coaching

De coaching wordt als heel prettig ervaren. Uiteraard begint het bij de motivatie van jezelf,
maar een stok achter de deur, iemand die je over het dode punt helpt en die je blijft stimuleren, is belangrijk tijdens het hele afvalproces. Wij zorgen ervoor dat je je bewust wordt van wat je eet en begeleiden je bij wat je moet doen als je een keer een uitspattinkje hebt gehad. Ook na het bereiken van het streefgewicht blijf je nog minimaal één jaar gratis onder begeleiding om eventuele terugval te voorkomen. Hierdoor bereik je niet alleen je streefgewicht maar behoud je het ook! Dit geeft een veilig gevoel.

Sander Blaauw

- 29 kg

Ik heb een heel andere kijk op mijn voedingspatroon gekregen. Lees meer >>

Marion Stoel

-32 kg

Ik was zelf al constant bezig met pogingen om af te vallen. Dan ging er een keer 2-3 kilo af en meer lukte me niet. Ik kwam altijd al bij Cyelle voor behandelingen en hoorde veel over het PowerSlim dieet. Lees meer >>

Jan Bakker

-30 kg

Bij Cyelle zijn al heel wat mensen geholpen om af te vallen met het PowerSlim eiwitdieet. Een van onze succesverhalen was dat van Jan Bakker, transportondernemer uit Oldebroek. Vorig jaar juni had hij zijn streefgewicht bereikt, na vijf maanden was hij ruim dertig kilo afgevallen. Lees meer >>

Geesje Beumer

-10 kg

Ik had al slaapapneu, maar op een gegeven moment werd dit steeds erger, waardoor ik ook steeds meer aankwam in ongeveer een jaar tijd. Maar ik begreep dat niet op dat moment, ik had altijd een goed stabiel gewicht en de apneu was vrij laag, maar dit werd dus toch steeds erger. Lees meer >>

Danny Burgmeijer

-25 kg

Al langere tijd liep ik er tegenaan dat ik te zwaar was. Maar ik leefde gewoon door op dezelfde manier omdat het toch wel lastig leek om rigoureus te gaan diëten. Als ik de trap opliep kwam ik vaak hijgend boven en ook had ik al langere tijd last van slaapapneu waardoor ik vaak weinig energie had. Lees meer >>