fbpx

Acne behandeling

De huid heeft kliertjes die talg aanmaken. Wanneer de talgkliertjes door bepaalde omstandigheden, zoals b.v. hormonale schommelingen teveel talg aanmaken, kunnen ze verstopt of ontstoken raken en ontstaan onder invloed van de Propioni (P-Acnes) bacterie, puistjes. Dit noemen we acne.

PUISTJES EN ACNE LITTEKENS

Puistjes kunnen voorkomen op het gelaat, maar ook op het lichaam. Er kunnen soms ook acne littekens ontstaan. Acne is een veel voorkomende huidaandoening, zowel bij jongeren als ook op wat oudere leeftijd.

BEHANDELING VAN ACNE

Gelukkig kan acne wel goed behandeld worden. Belangrijk hierbij is, dat we het probleem zowel van binnenuit als van buitenaf aan moeten pakken door de juiste behandelingen en speciale thuisproducten/supplementen.

DIEPTEREINIGING VAN DE ACNE HUID

De behandelingen bestaan uit een zeer regelmatige dieptereiniging, waarbij onzuiverheden en ontstekingen behandeld worden. Meestal wordt deze behandeling vergoed door uw Zorgverzekeraar.

ACNE BEHANDELMETHODES BIJ CYELLE

Bij Cyelle hebben we verschillende behandelmethodes voor acne en zien wij vaak spectaculaire verbeteringen! Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor uw acne huidprobleem? Maak gerust een afspraak.