fbpx

GreenTouch behandeling

Wij zijn een erkend GreenTouch instituut. Opgeleid volgens de visie van GreenTouch Education, dat een goede behandeling het best gegeven kan worden als een specialist in staat is het lichaam en de huid te voelen.Tijdens een Touch treatment maken wij verhardingen en verklevingen met bindweefsel massagetechnieken bij u los. Hierdoor ontspannen uw bindweefsel en spieren zich en raakt uw huid sterk doorbloed. Een huidbehandeling inclusief een GreenTouch treatment is daardoor veel effectiever dan een traditionele gezichtsbehandeling.

De behandeling GreenTouch wordt toegepast op de onderhuidse bindweefsellaag van het gelaat en decolleté, de laag die zich tussen de huid en spieren bevindt. De manuele bindweefsel- en cupping technieken prikkelen het bindweefsel en stimuleren de hierin gelegen zenuwuiteinden. De bloedvaten worden hierdoor beïnvloed: er treedt een sterke doorbloeding op, waardoor de huid aangezet wordt om de aanmaak en kwaliteit van het collageen en de elastine vezels te bevorderen. Dit resulteert in de daarmee samenhangende verbetering van de structuur, stevigheid en souplesse van de huid.

Cupping is een vacuümtechniek om de diepere verklevingen en verhardingen in de lichaamsweefsels op te heffen. De cups worden aangebracht op strategische plaatsen en over het gelaat en decolleté bewogen. Cupping heeft een enorme dieptewerking en is vooral effectief voor het verminderen of voorkomen van volumeverlies, rimpels en littekens.

Tijdens de GreenTouch behandeling wordt de huid tevens diep gereinigd, gepeeld en gehydrateerd met verschillende topproducten, zodat uw huid een ware boost krijgt.

Ervaar deze zeer speciale behandeling!