fbpx

Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact op!

Marion Stoel

Ik was zelf al constant bezig met pogingen om af te vallen. Dan ging er een keer 2-3 kilo af en meer lukte me niet. Ik kwam altijd al bij Cyelle voor behandelingen en hoorde veel over het PowerSlim dieet.

Toen kwam het moment dat ik dacht: ik ga het ook doen! En ik ga meteen starten! Ik had ook lichamelijke klachten; op mijn werk moet ik veel staan en lopen en had veel last van opgezette enkels en zelfs trombose in 1 been. Ik kon ook nooit laarzen aan. Sinds ik het PowerSlim dieet ben gaan volgen is dit een stuk verbeterd, ik heb alleen nog last van opgezette enkels als het echt heel warm is b.v.
Het viel me op dat ik totaal geen hongergevoel had tijdens het dieet, je mag meer dan voldoende eten. En het is absoluut geen dieet met shakes, maar allerlei heerlijke, gezonde producten met enorm veel keus. Zoals allerlei soorten brood, zoals lijnzaadbrood en zelfs croissants, pasta soorten, rijst, zelfs chips en borrelnootjes tot dropjes toe, allemaal van PowerSlim. Daarnaast groenten en vlees of vis naar keuze. Je krijgt heel veel ideeën voor heerlijke, makkelijk te bereiden verse maaltijden, wat ook prima in het gezin in te passen is.
Zelfs tijdens onze vakantie kon ik het prima volhouden, er is volop de mogelijkheid om ook dan heerlijk gevarieerd te eten. Er is zelfs een vakantiegids met tips van PowerSlim en een restaurantgids.
Ik voel me echt veel fitter dan voorheen; als ik b.v. de trap opliep was ik al doodmoe, dat heb ik nu echt niet meer. En ik draag inmiddels 5 kledingmaten kleiner!
Mijn collega is nu ook al het PowerSlim dieet gaan volgen door mij, ze zag dat ik steeds slanker werd en dat het me totaal geen moeite heeft gekost.
Ik kan dit dieet echt iedereen aanbevelen. Bovendien is het altijd heel gezellig bij Cyelle, de begeleiding is zonder meer fantastisch goed en de consulten zijn altijd gratis. Bovendien kan ik, nu ik op gewicht ben, nog zeker een jaar lang gratis consulten krijgen, zo vaak als ik zelf wil. Dat vind ik echt een topservice van Cyelle!

Wilt u ook graag afvallen, net als Marion?
Maak dan nu een afspraak voor een gratis intakegesprek!