fbpx

SKINPEN COLLAGEEN INDUCTIE THERAPIE

Met deze intensieve behandeling gaan we de huid in de diepte vernieuwen met de SkinPen. De huid gaat zelf weer nieuw collageen aanmaken daarom noemen we het ook Collageen Inductie Therapie (CIT).

HOE WERKT HET

De SkinPen heeft hele kleine, steriele naaldjes waarmee we microkanaaltjes in de huid maken. Hierdoor stimuleren we het natuurlijke herstelproces in de huid waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. Hierdoor wordt de huid steviger, voller en de huidteint wordt egaler, frisser en stralender. Collageen Inductie Therapie met de SkinPen is effectiever dan welke pen ook en zorgt voor een beter resultaat.
Tevens is de SkinPen als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van:

  •  fijne lijntjes
  • (acne) littekens
  • grove huidstructuur
  • pigmentvlekjes door zonbeschadiging
  • striae

HOE ZIET DE HUID ER UIT NA DE BEHANDELING

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit zal de huid er wat roder uitzien en warm en prikkelend aanvoelen. Dit is volkomen normaal en zal in de meeste gevallen binnen een aantal uren afnemen. Na de behandeling ontvang je ook nog 2 nazorg producten om het herstel te bevorderen. Deze zijn bij de behandelprijs inbegrepen.

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB JE NODIG

In de meeste gevallen heb je 3 tot 6 behandelingen nodig, eens per 4 weken. We starten altijd met 3 behandelingen en kijken dan of er nog meer nodig zijn.

BEHANDELPRIJS

€ 150.00 per behandeling inclusief 2 nabehandelingsproducten