Sander Blaauw

Ik heb een heel andere kijk op mijn voedingspatroon gekregen.

Ik had wat lichamelijke klachten, achteraf bleek dat ik Corona had en kreeg het advies van de huisarts om wat af te vallen, wat het herstel zou bevorderen. Ik had in de krant een keer gelezen over het PowerSlim dieet, o.a. van Jan Bakker en daardoor ben ik bij Cyelle in Wezep terechtgekomen. Ik had al vaker andere diëten geprobeerd maar dat ging altijd met vallen en opstaan en nooit is het gelukt wat ik nu bereikt heb.

Ik werd bij Cyelle begeleid door PowerSlim coach Daniëlla Bastiaan en dit was voor mij heel belangrijk voor mijn motivatie om door te zetten, zonder haar was ik nooit zover gekomen. Ik begon best op een lastig moment want ik ben op een woensdag gestart en ging die vrijdag met vakantie. Maar het ging meteen goed en heb het ook tijdens de vakantie volledig doorgezet. Ik vond het vrij makkelijk te doen met name door de tussendoortjes die je mag hebben. Ik had totaal geen hongergevoel, er is enorm veel variatie in wat je allemaal kunt eten, ook met de maaltijden.

Ik heb ook geen valkuilen gehad. Zo nam ik tijdens een verjaardag ook wel eens gebak, maar dan wist ik de draad daarna weer prima op te pakken.

Ik heb een heel andere kijk op mijn voedingspatroon gekregen. Ik ben veel op de weg, ik vertrek ’s morgens om 3.00 uur al naar de veiling voor mijn bloemenzaak de Orchidee in IJsselmuiden.

Voorheen nam ik dan onderweg voor het gemak alleen maar ongezonde snacks bij bv een benzinestation. Nu vind ik het supermakelijk om eerst te ontbijten met de PowerSlim muesli en heb de tussendoortjes van PowerSlim bij me.

Ik heb geleerd om veel gezonder te eten, tussen de middag heb ik nu mijn broodtrommel mee en neem echt ook even de tijd om te eten.

Je moet zelf uiteraard wel gemotiveerd zijn als je begint. Zo dronk ik altijd veel frisdrank en nu helemaal niet meer, de knop is volledig om.

Ik krijg heel veel leuke reacties uit mijn omgeving. Nu nog de laatste 5 kilo’s, dan ben ik op het gewicht van voor ons trouwen en dat was mijn doel. Dan ben ik een heel eind onder de 100 kg en dat is een grens waar ik nooit meer overheen wil gaan! Het is fijn om te weten dat ik daarna ook nog steeds voor de begeleiding naar Cyelle kan blijven gaan. Dat is een een gratis service die ze bieden!

Wil jij net als Sander afvallen?

Maak dan een afspraak voor een GRATIS intakegesprek! (nu even telefonisch)

038-3764132/06-38656984