fbpx

Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact op!

Danny Burgmeijer

-25 kg in 5 maanden tijd!

Al langere tijd liep ik er tegenaan dat ik te zwaar was. Maar ik leefde gewoon door op dezelfde manier omdat het toch wel lastig leek om rigoureus te gaan diëten. Als ik de trap opliep kwam ik vaak hijgend boven en ook had ik al langere tijd last van slaapapneu waardoor ik vaak weinig energie had.

In mijn omgeving begonnen mensen zich ongerust te maken en zeiden: je bent nog zo jong en als je nog meer aan gaat komen kan dat gezondheidsproblemen gaan geven!

Ga er iets aan doen!
Mijn moeder had zeer goede ervaringen met de medewerksters van Cyelle en spoorde mij aan om hier toch het PowerSlim dieet te gaan volgen omdat ze alle vertrouwen in de begeleiding had die ik zou krijgen.

Eerst zag ik het niet zitten, maar ik heb toch een vrijblijvend intakegesprek gehad en door de enorme positieve manier waarop dit plaatsvond ben ik van start gegaan.
Bij de intake dacht ik, ik kijk het twee weken aan, en dan zien we wel weer verder. Inmiddels zijn we 5 maanden verder, ben ik al 25 kg afgevallen heb ik geen last meer van slaapapneu en voel ik mij beter in mijn vel dan ooit!

De eerste week viel mij het zwaarst, dit was voor mij dan ook best wel wennen, van veelal vette voeding zoals patat, shoarma, pizza etc. naar verantwoorde en gevarieerde voeding met weinig koolhydraten, veel eiwitten en veel groente. Daarnaast werd ik direct op de proef gesteld doordat ik die week een bbq had, maar met de tips van Cyelle was dit een eitje voor me.

Als je weet dat ik iemand was die bijvoorbeeld amper of nooit groente at en voornamelijk cola etc. dronk en nu alleen maar zeer gezonde en voedzame maaltijden eet die ik zelfs lekker vindt, geeft dat wel aan dat dit dieet echt voor iedereen aan te raden is! Ik voel me echt veel beter en ik krijg veel complimenten over mijn doorzettingsvermogen en hoe ik er nu uitzie, vergeleken bij een half jaar geleden. Ik kan nu weer hardlopen met een lach!

Ook nu ik mijn streefgewicht behaald heb blijf ik de eerste tijd bij Cyelle komen om te wegen. Dit is voor mij een stok achter de deur, ook al weet ik dat ik door mijn nieuwe leefgewoonte zelf op gewicht zal blijven!

Wil jij ook net als Danny graag afvallen, maar het lukt je niet goed zelf? Maak dan nu een afspraak voor een gratis intakegesprek voor het PowerSlim dieet bij Cyelle!