fbpx

Gratis uitgebreide huidscan

Wilt u uw huidveroudering maximaal vertragen of uw huid verbeteren? Maar weet u niet zo goed hoe u dit het beste aan kan pakken? Wilt u weten welke crèmes en behandelingen geschikt zijn voor uw huid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn CYELLE hét huidinstituut van Wezep en omstreken. Wij zorgen voor u en uw huid zodat u er prachtig en stralend uitziet. Vraag nu de GRATIS HUIDSCAN aan om zo de conditie en leeftijd van uw huid te ontdekken en te verbeteren!

Inhoud intake

We kunnen nu daadwerkelijk in de huid kijken, de scans geven een zeer uitgebreid en objectief beeld van uw huid en ook van de diepere lagen die we met het blote oog niet kunnen zien.

  • UV (zon)schade
  • Intake gesprek met de huidspecialist
  • De Collageen huidscan
  • Uitleg resultaten scans
  • In kaart brengen van uw wensen en verwachtingen
  • Het opstellen van een effectief en resultaat gericht behandelplan

Gratis uitgebreide huidscan voor een effectieve totaal aanpak

De eerste stap naar een mooiere en betere huid start met een uitvoerige huidscan. Bij CYELLE maken we gratis een huidscan zodat we een volledige analyse op tafel krijgen. We kunnen nu daadwerkelijk in de huid kijken. De scan geeft een zeer uitgebreid en objectief beeld van uw huid en ook van de diepere lagen die we met het blote oog niet kunnen zien. Vanuit daar kunnen we het juiste behandelplan opstellen maar ook de voortgang nauwkeurig monitoren. Als cliënt kunt u zelf via de scan zien dat uw huid zal verbeteren door onze unieke behandelmethoden en de bijbehorende supplementen. Daarnaast helpt de scan ons ook om u correct te adviseren op het gebied van lifestyle. De gepatenteerde technologie waar de scan gebruik van maakt geeft ons belangrijke inzichten betreffende uw huidproblemen die met het blote oog soms niet zichtbaar zijn. Vaak beginnen huidaandoeningen in de diepere lagen van de huid waardoor ze pas later echt zichtbaar worden.

Wanneer we er op tijd bij zijn om bepaalde problemen aan te pakken kunnen we eventuele problemen aan het huidoppervlak wellicht voor zijn door preventief te behandelen. Een aantal belangrijke kenmerken die we kunnen meten met de huidscan zijn huidgevoeligheid, couperose, elasticiteit, vochtgehalte, huidstructuur, grove poriën, zonbeschadiging, pigmentatie, talgproductie en een prognose over hoe de huidveroudering zich kan ontwikkelen. De analyse en de foto´s worden vervolgens na goedkeuring van de cliënt opgeslagen in onze database zodat we na een behandelkuur ook het resultaat inzichtelijk kunnen maken door de beelden met elkaar te vergelijken.