fbpx

Éminence Organic Skin Care

Éminence Organic Skincare richt zich op een grote verscheidenheid van huidproblemen, zoals vroegtijdige veroudering, gevoeligheid en rosacea, acne, hyperpigmentatie en een ongelijkmatige teint.

ÉMINENCE ORGANIC FACIALS

Met Éminence bieden we effectieve en biologische behandelingen, waarbij we gebruik maken van de meest geavanceerde anti-aging technieken en de kracht van de natuur. Het herontdekken van een stralende en stevige huid, een ontspannen uiterlijk én innerlijk, aangevuld met een gepersonaliseerd huidverzorgingsplan voor dagelijks onderhoud. Even weg uit de dagelijkse stress, met een intensieve massage en de tegelijkertijd krachtige werking van de Éminence producten.

De facials worden op maat aangeboden, op wat de huid op dat moment nodig heeft. Ontspannend en tegelijkertijd effectief.

ÉMINENCE PRODUCTEN

Éminence Organic Skin Care producten bevatten de hoogste kwaliteit van de in de natuur voorkomende ingrediënten op aarde. Speciale aandacht wordt gegeven aan het kiezen en ontwikkelen van wetenschappelijke combinaties van biologisch geteelde groenten, fruit, bloemen, kruiden en andere natuurlijke plantaardige ingrediënten, die bekend staan om hun verfraaiende en therapeutische eigenschappen. Met meer dan een halve eeuw vakmanschap in de biologische kruidenwereld, ongeëvenaarde huidverjongingstechnieken, gecombineerd met moderne innovaties in huidverzorging en verbetering, is Éminence een van de meest werkzame organische huidverzorging van deze tijd. Met verbazingwekkende resultaten. Bovendien wordt voor elk verkocht product van Éminence een boom geplant, daar waar dit het meest nodig is op aarde.

Elk Éminence product is met de hand gemaakt, zonder destructieve verwarming of hydrogenering processen. Vitaminen, zaden, pulp en schillen bevatten de regeneratieve en helende krachten die alleen de natuur kan produceren. De natuurlijke ingrediënten geven aanleiding tot een prachtige, heldere, evenwichtig, nieuw leven ingeblazen en gezonde blozende huid.