fbpx

Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact op!

Geesje Beumer

Hoe ben je bij Cyelle terechtgekomen voor het PowerSlim dieet?

Ik had al slaapapneu, maar op een gegeven moment werd dit steeds erger, waardoor ik ook steeds meer aankwam in ongeveer een jaar tijd. Maar ik begreep dat niet op dat moment, ik had altijd een goed stabiel gewicht en de apneu was vrij laag, maar dit werd dus toch steeds erger. De longarts van Isala vroeg mij of mijn gewicht toegenomen was. Hij verklaarde dat dit kan kloppen omdat de hormoonhuishouding ivm de apneu verstoord wordt, waardoor je gewicht kan toenemen.
Ik liep hier dus een jaar tot 1.5 jaar mee rond en voelde mij er absoluut niet gelukkig mee. Ik was altijd matig met eten en kwam toch aan, waardoor ik gefrustreerd raakte. Ik ben toen zelf wat gaan uitproberen om af te vallen, maar dat werkte totaal niet.
Toen las ik de advertentie van Cyelle van het PowerSlim dieet, waarin Jan Bakker 30 kilo was afgevallen. Dat sprak mij zo aan, dat ik een knop omgezet heb en meteen een afspraak maakte bij Cyelle. Want ik dacht: zo kan het niet doorgaan. Als ik in de spiegel keek was ik niet blij.
Ik vond de begeleiding meteen geweldig van de dieetcoaches bij Cyelle en ook dat het niet om shakes gaat, maar ook gewoon eten. Je krijgt zeer duidelijke richtlijnen, wat zeer goed te volgen is. Daarbij heb ik geen moment een hongergevoel gehad, je mag meer dan genoeg lekker eten. En ondertussen zag ik elke week mijn gewicht op de weegschaal mooi naar beneden gaan!
Ik ben nu allang op gewicht en vind het makkelijk om stabiel te blijven. Ook dankzij de goede en zeer prettige naservice van Cyelle. Ik kan gewoon steeds nog komen voor gratis consulten, waarbij besproken wordt hoe het nu gaat. Ik weet heel duidelijk wat ik wel en niet moet eten. De apneu is sterk verbeterd, maar ik weet dat ik daardoor ook mijn leven lang op mijn gewicht moet letten, zoals ik pas nog tijdens een apneu lezing van een arts hoorde.
Ik voel me bovendien veel fitter en heb veel meer energie. Echt, ik kan dit dieet en de begeleiding bij Cyelle iedereen van harte aanraden!