fbpx

Permanente make-up

Dé manier om uw wenkbrauwen, eyeliners en lipcontour altijd perfect bijgewerkt te hebben!

Wilt u ook op elk moment van de dag er perfect uitzien? Permanente make-up, dé manier om uw wenkbrauwen, eyeliners of lipcontour altijd perfect bijgewerkt te hebben! Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen, permanente make-up kan dit wel! Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht met speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof. Uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats, daardoor houdt u bijvoorbeeld tijdens zwemmen of sporten altijd een verzorgde uitstraling! Het mag natuurlijk voor zich spreken, dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Wij hebben hiervoor dan ook een gedegen opleiding gevolgd. Tevens wordt ons schoonheidsinstituut hiervoor elke twee jaar door de GGD gekeurd voor de speciale vergunning die hiervoor nodig is. Wij willen benadrukken dat wij alleen op een zodanige manier werken, dat de permanente make-up er altijd heel natuurlijk uitziet, wat echt een prachtig resultaat geeft!

Het is raadzaam om minimaal éénmaal per jaar te laten bijwerken om vervaging en uitgroei tegen te gaan. Zo blijft u plezier houden van een perfecte permanente make-up. Na de eerste behandeling komt u binnen twee maanden terug voor controle om te corrigeren en/of bij te werken. Deze controlebehandeling is gratis. De tijd die we dagelijks voor de spiegel doorbrengen om make-up goed aan te brengen hoeft ook voor u niet meer nodig te zijn! Ideaal in zwembad/sauna/zee/strand. Permanente make-up ziet er ook zonder verdere make-up heel natuurlijk uit. Op elk moment van de dag een verzorgd uiterlijk! Altijd strakke, natuurlijke lijntjes die niet meer uitlopen en waar u jarenlang plezier èn gemak van zult hebben. Het is heerlijk om wakker te worden met mooie wenkbrauwen, een perfecte eyeliner en mooie lippen! Natuurlijk kunt u altijd over de permanente make-up nog gewone make-up aanbrengen.

WENKBRAUWCORRECTIES

Zelfs mensen die helemaal geen wenkbrauwen meer hebben kunnen met permanente make-up blijvend worden geholpen.

LIPLINER

Lippen blijven voortaan altijd perfect in vorm.

EYELINER

Eenmaal een eyeliner met permanente make-up betekent steeds sprekende ogen. Wij geven u graag meer informatie over deze zeer speciale behandeling.

IDEAAL VOOR IEDEREEN DIE:
  • EEN BRIL DRAAGT EN HET LASTIG VINDT OM MAKE-UP AAN TE BRENGEN
  • LENZEN DRAAGT
  • ALLERGISCH IS VOOR GEWONE MAKEUP
  • DOOR EEN ZIEKTE OF ANDERE OORZAKEN TE MAKEN HEEFT MET HAARVERLIES
  • GEEN VASTE HAND HEEFT BIJ HET AANBRENGEN VAN MAKE-UP
  • VEEL AAN SPORT DOET, WAARBIJ MAKE-UP VAAK UITLOOPT
  • RAFELIGE LIPLIJNEN WIL VERANDEREN IN EEN STRAKKE LIPCONTOUR
  • DUNNE LIPPEN WIL VERBREDEN
  • NAUWELIJKS OF GEEN WENKBRAUWEN MEER HEEFT
  • ER ALTIJD GRAAG VERZORGD UIT WIL ZIEN