fbpx

CRYO4 BEHANDELING

Cryolipolyse vetverwijdering door middel van koeling.

De Cryo4 is bedoeld voor het contouren van het lichaam op probleemzones. Het is een hulpmiddel naast een gezonde leefstijl.

Voordelen:

 • Figuurcorrectie door definitieve vetverwijdering
 • Zeer groot behandeloppervlak (in 1 behandeling kunnen we 5 x een A4 formaat aan oppervlakte behandelen)
 • 4 zones mogelijk in slechts 1 behandeling
 • Veilig en effectief zonder pijn (GEEN ZUIGNAPPEN)

Wilt u graag uw figuur corrigeren of heeft u zones overtollig onderhuids vet wat lastig is om te verminderen? Dan is CRYO4 een goede behandelkeus voor u! Daarnaast heeft deze pijnloze behandelmethode geen hersteltijd nodig.

Figuurcorrectie door definitieve vetverwijdering

De CRYO4 is een uniek systeem. Buiten dat dit systeem één van de veiligste verkrijgbare systemen is, bieden de pads het grootste behandeloppervlak dat op de markt verkrijgbaar is.

Hoe werkt het?

De werking is gebaseerd op het natuurlijke proces van vetverbranding door het toepassen van een nauwkeurige afkoeling van de bovenliggende huidlaag waardoor vet definitief verdwijnt. De vetcellen worden middels plaatselijk aangebrachte pads gedurende 50 minuten afgekoeld. Dit gebeurt zonder het omringende weefsel te beschadigen. In 1 behandeling is het mogelijk om de buik, maag, flanken, heupen en billen aan te pakken! 5 x een A4 formaat in 1 behandeling! Het uiteindelijke resultaat ziet u paar weken na uw laatste behandeling.

CRYO4 behandeling is mogelijk op de volgende zones:

 • Buik
 • Love handles
 • Rug
 • Billen
 • Heupen
 • Benen
 • Binnenkant knieën
 • Bovenarmen

Veelgestelde vragen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Het aantal benodigde behandelingen voor het gewenste resultaat is onder andere afhankelijk van leefstijl en de dikte van de vetlaag. Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig waarna overtollig vet in de behandelde zone definitief is verminderd/verwijderd. De behandelingen vinden plaats met tussenpozen van minimaal 4 weken tot 6 weken. Het uiteindelijke effect is pas na enkele weken optimaal zichtbaar. De combinatie met voldoende lichaamsbeweging en een gezond voedingspatroon geeft het beste resultaat. Een blijvend resultaat wordt behaald indien men ook de leefstijl aanpast.

Welke zones kunnen behandeld worden?
In een behandeling kunnen we 5 x een A4 formaat aan oppervlakte behandelen! Het is mogelijk om de buik, maag, flanken, heupen en billen in een behandeling aan te pakken.
Indien je kiest voor 1 zone (1x XL pad) kun je het volgende behandelen:

 • Buik, maag (en evt. flanken*) of
 • Billen (en evt. heupen*) of
 • Voor- of achterkant benen of
 • Binnenkant bovenbenen
 • *Het bereik van de behandelpad is afhankelijk van jouw omvang.

Indien je kiest voor 2 zones (2x XL pad) dan is een combinatie van de bovenstaande zones mogelijk.

Is deze behandeling hetzelfde als bevriezen van vetcellen?
Nee, de CRYO4 apparatuur zorgt door middel van het onderkoelen van vetcellen voor omvangvermindering precies op de plekken waar jij dat wilt. De werking is gebaseerd op het natuurlijke proces van vetverbranding. Door het toepassen van een nauwkeurige afkoeling van de bovenliggende huidlaag verdwijnt vet definitief. De behandelpads van de CRYO4 bevatten aan de binnenzijde een uniek koelelement. Door dit element stroomt een vloeistof met een constante temperatuur van 0°C. Vetcellen worden gedurende 30 tot 60 minuten door deze 0°C gekoeld zonder daarbij het omringende weefsel te beschadigen. De vetcellen zelf bereiken hierdoor een temperatuur van 2 tot 4 graden. Dit proces heet cryolipolyse.

Moet ik tijdens de kuur een streng dieet volgen?
Nee, een streng dieet is niet nodig. Wel is het belangrijk om goed op de voeding te letten en koolhydraten en vetten zoveel mogelijk te beperken. Dit om de aanmaak van nieuw vet tegen te gaan.

Is de behandeling pijnlijk?
Nee, deze behandeling is pijnloos. Natuurlijk voelt het wel koud aan waardoor het een tintelend gevoel kan geven. Voor een enkeling kan het een beetje schrijnend aanvoelen.

Wat gebeurt er als de kuur is afgelopen?
Een blijvend resultaat wordt behaald indien je ook de leefstijl aanpast. De combinatie met voldoende lichaamsbeweging en een gezond voedingspatroon zorgt voor behoud van je resultaat. Let op: tot 1 week na de behandeling mag je niet met de behandelde zone in de zon of onder de zonnebank (dit kan pigmentatiestoornis veroorzaken).

Is deze behandeling veilig?
Ja, de behandeling is 100% veilig. Onze CRYO4-apparatuur is namelijk medisch gecertificeerd. Het is de nieuwste techniek op het gebied van Cryolipolyse. Zonder gebruik van zuignappen!

Zijn er ook contra-indicaties?
Voor elke behandeling gelden er een aantal contra-indicaties, zoals o.a. bepaalde medische contra-indicaties en een te hoog BMI. Twijfel jij of je in aanmerking komt voor een behandeling? Neem dan contact met ons op zodat wij jou verder kunnen helpen.

Cryo4 behandelprijzen:

Complete kuur:
Proefbehandeling met 1 XL pad € 79,- (Maximaal 1 behandeling per persoon)
Proefbehandeling met 2 XL pad € 99,- (Maximaal 1 behandeling per persoon)

Kuur 3 behandelingen 1 XL pad of 2 S pads € 299,- (i.p.v. € 357,00)
Kuur 3 behandelingen 2 XL pads of 1 XL pad & 2 S pads € 399,- (i.p.v. € 477,-)

Losse behandeling met 1 XL pad of 2 S pads € 119,00
Losse behandeling met 2 XL pad of 1 XL pad & 2 S pads € 159,00
Advies: Maximaal 1 behandeling per 4 tot 6 weken