fbpx

QMS COLLAGEEN BEHANDELING VOOR EEN JONGERE UITSTRALING

QMS anti-aging collageen behandeling voor een jongere uitstraling van de huid. Tijdens de behandeling maken we gebruik van het QMS collageen, dat zich in de huid gaat binden met het vocht wat hier aanwezig is. Hierdoor worden fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar en krijgt de huid meer volume.

WAAROM EEN QMS BEHANDELING

Als we ouder worden gaan de eerste fijne lijntjes en rimpels ontstaan. Dit is een natuurlijk proces in de huid wat je niet kunt stoppen. Wel kun je ervoor zorgen dat dit proces langzamer gaat, waardoor de huid langer mooi zal blijven. Dit kun je doen met een collageen behandeling van QMS.

WAARUIT BESTAAT EEN QMS BEHANDELING

Naarmate we ouder worden blijven de dode huidcellen langer op de huid liggen. Met een milde fruitzuurpeeling van QMS gaan we de dode huidcellen verwijderen. Hierdoor worden mooie, nieuwe en gezonde huidcellen zichtbaar.

De huid is nu in staat om de werkstoffen, die we tijdens de behandeling gebruiken, beter op te nemen. Na de fruitzuurpeeling brengen we het collageen van QMS aan. Hierover brengen we een algenmasker aan. Nu ontstaat er een vochtstuwing in de huid. Door deze vochtstuwing gaat het collageen zich binden met het vocht in de huid. Hierdoor krijgt de huid meer volume en zie je fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden. Dit zijn basis onderdelen die in de meeste QMS behandelingen terug komen. QMS heeft diverse collageen behandelingen, waarbij we tijdens de behandeling kijken, welke behandeling op dat moment het meeste geschikt is voor uw huid.

VOOR WIE IS DE QMS COLLAGEEN BEHANDELING GESCHIKT

De behandelingen zijn geschikt voor iedereen bij wie de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar worden. De huid zal een frissere en jongere uitstraling krijgen. QMS geeft uw huid haar jeugdigheid terug.

INTRAVITAL PLUS COLLAGEEN SUPPLEMENTEN VOOR DE VERZORGING VAN DE HUID VAN BINNENUIT

QMS heeft ook collageen supplementen, de Intravital Plus. Deze geven de huid collageen, vitamines en antioxidanten van binnenuit. De combinatie van de behandelingen, producten voor thuis en de Intravital Plus geeft het beste resultaat voor uw huid. Van binnenuit geeft u collageen met de Intravital Plus en van bovenaf geeft u de huid collageen en anti-aging werkstoffen met de behandelingen en producten van QMS Medicosmetics.