fbpx

Wat is QMS Medicosmetics?

QMS, oftewel Quick Medical-Skin-Formula werd ontwikkeld door de Duitse arts Dr. Med. Erich Schulte, chirurg, biochemicus en internationaal erkend expert op het gebied van reconstructieve plastische chirurgie. Vandaag de dag is Dr.med.Erich Schulte in medische vakkringen de hoogst erkende expert betreffende cellulaire huidverjonging. Zijn wens om de slecht helende of misvormde huid van ongevallenslachtoffers te herstellen, littekens te verbleken en deze minder zichtbaar te maken, leidde tot vergaande onderzoeken en resulteerde in de effectieve QMS- behandelmethode en bijbehorende QMS-producten.

De werking geeft opzienbarend fraaie resultaten!

WAT DOET QMS MEDICOSMETICS VOOR DE HUID?

De QMS- kuurmethode en QMS- producten onderscheiden zich door hun uiterst hoge percentage aan actieve werkstoffen (maar liefst 82%!) en de unieke combinatie van hoog geconcentreerde fruitzuren en natuurlijk collageen. Deze gepatenteerde succesformule gaat de strijd aan tegen vrije radicalen en zorgt ervoor, dat het lichaamseigen collageen in de huid weer wordt opgebouwd. Allereerst wordt het zogenaamde vulcollageen toegepast. Hierbij worden 82% pure collagenen binnen 40 seconden in de basaalcellenlaag van de huid gebracht, waarna deze in staat zijn om zich 300 keer te vermenigvuldigen met vocht. Hierdoor wordt het verouderingsproces in de huid aanzienlijk vertraagd en worden de vocht- en vetbalans van de huid weer optimaal hersteld.

EFFECTIEVE QMS MEDICOSMETICS PRODUCTEN VOOR THUISGEBRUIK

Door de huid tussen de QMS- behandelingen bij Cyelle structureel te onderhouden met speciale QMS-producten voor thuisgebruik door de cliënt, wordt het intensief huidverbeterende effect geoptimaliseerd. Dit thuisgebruik door de cliënt is van essentieel belang voor een mooi en langdurig te behouden eindresultaat!

Normaal gesproken kun je collageen niet de huid in brengen. Collageen bestaat uit drie strengen die in elkaar vervlochten zitten. QMS heeft het collageen via een speciale bewerking gesplitst zodat de drie strengen afzonderlijk van elkaar de huid in kunnen. Eenmaal aangekomen in de huid komen ze weer samen. Zie onderstaande tekeningen hoe het in zijn werk gaat.

Stap 1: collageen bestaat uit 3 strengen
Stap 2: collageen is gesplitst in 3 losse strengen
Stap 3: collageen komt aan in de huid
Stap 4: collageen strengen komen weer samen

RESULTATEN MET QMS MEDICOSMETICS
  • NA 1 MAAND WORDT DE HUIDSTRUCTUUR GLADDER
  • NA 2 MAANDEN GAAN DE EERSTE LIJNTJES VERMINDEREN
  • NA 3 OF 4 MAANDEN ZIJN DE PORIËN FIJNER, RIMPELS VAGER EN EEN GLADDER HUIDOPPERVLAK