fbpx

Het team van Cyelle

De huid en gezondheid staan niet los van elkaar. Een gezonde huid heeft daarom ook behoefte aan een diepere aanpak met een goede zorg voor beiden. Het herstellend vermogen van de huid en het lichaam is ongekend groot. Daar willen wij je heel graag bij helpen.

Om goede, huidverbeterende resultaten en oplossingen te bieden voor zowel gelaat als het lichaam, hebben wij ons gespecialiseerd in behandelingen en producten die verder gaan dan alleen huidverzorging. Wij maken hierbij zo nodig gebruik van high tech apparatuur. Ook biedt ons PS food & lifestyle programma de mogelijkheid om op een gezonde en verantwoorde manier af te slanken.

Hoewel echte schoonheid van binnen zit, helpt een gezonde, stralende huid jou om nóg beter in je vel te zitten, ongeacht je leeftijd!

Maak kennis met ons concept, waarin we samen met jou kijken naar jóuw wensen. We kunnen dan een op maat gemaakt advies geven voor behandelingen en producten.

Ons team is zeer intensief opgeleid om jou de beste behandelingen en persoonlijke zorg te bieden. Bel vandaag nog voor een gratis advies en/ of proefbehandeling.

Een warm welkom,

Coby Bette en team

Welkom bij het team van Cyelle!

Wij streven naar het geven van pure aandacht met een eerlijk advies over jóuw huid met daarbij doeltreffende behandelingen en producten. Dit alles voor een gezonde huid én een gezond lichaam.

Coby Bette

Ik ben Coby Bette, eigenaresse van Cyelle sinds 2003. Naast de diverse huidverbeterende behandelingen en apparatuur, kan men bij ons terecht voor de PS food & lifestyle dieetbegeleiding. Kwaliteit op alle fronten staat centraal voor de behandelingen en producten en voor de kennis van onze medewerksters.We realiseren dit onder meer door ons assortiment voortdurend uit te breiden met innovatieve producten en behandelingen. Ik nodig u graag uit om in een sfeervolle, hartelijke omgeving te ervaren wat wij voor ùw wensen kunnen betekenen!

Sabine Weerelts

Mijn naam is Sabine Weerelts en ik werk nu al 15 jaar met veel plezier bij Cyelle.

Ik ben allround huidspecialist. Sinds 2009 is ook permanente make up mijn specialisatie. Het is een vak wat ik met heel veel liefde en passie uitoefen, om de mooiste wenkbrauwen, oog- en lipliners te creëren. Om up to date te blijven van de laatste trends volg ik veel Masterclasses.

Daniëlla Bastiaan

Mijn naam is Daniëlla Bastiaan. Ik ben PS food & lifestyle dieetcoach bij Cyelle. Mijn passie is u te kunnen helpen bij het afslanken met ons PS dieet en/of het verbeteren van het figuur met apparatuur. Samen streven wij naar een stabiel en gezond gewicht, maar vooral het behoud daarvan. Onze service is dan ook mede gericht op het natraject van de dieetbegeleiding, waarbij u tot een jaar na het behalen van uw streefgewicht bij ons kunt blijven komen voor de begeleiding.

Romee Zoombelt

Ik ben Romee Zoombelt. In september 2020 ben ik voor mijn opleiding allround schoonheidsspecialiste als stagiaire begonnen bij Cyelle. Inmiddels ben ik na mijn stageperiode aangenomen en werkzaam als 1 van de huidspecialistes. Ik heb hier ontzettend veel geleerd, door het uitgebreide aanbod aan behandelingen, met en zonder apparatuur. Ik help klanten graag om hun huid te verbeteren en met een goed resultaat de deur uit te laten gaan!

Sterre van der Worp

Ik ben Sterre van der Worp. In 2021 ben ik bij Cyelle gestart als stagiaire Allround Schoonheidsspecialiste. Na mijn stageperiode heb ik de kans gekregen om mijn passie voor dit vak bij Cyelle uit te mogen voeren. Het is mijn wens en doel om samen met jou je huid te verbeteren, door zowel aan de buitenkant hieraan te werken, maar ook van binnenuit. Om dit doel te kunnen behalen, zet ik al mijn kennis in om jou de beste behandelingen en adviezen te geven!

Anna Bezuhla

Ik ben Anna Bezuhla. Ik ben mijn vaderland Oekraïne ontvlucht, waar ik Master in de Permanente make up was en mijn eigen bedrijf hierin had. Ik ben heel gelukkig dat ik de Permanente Make up, wat mijn grote passie is, nu ook hier kan uitvoeren bij Cyelle. Ik gaf in Oekraïne ook les in Permanente make up. Bij Cyelle zet ik veel PMU wenkbrauwen, lippen volledig ingekleurd en eyeliners. Mijn manier van werken is, om dit zo natuurlijk mogelijk te zetten, wat vele cliënten erg kunnen waarderen. Ik krijg veel cliënten via mond tot mond reclame, waar ik heel blij mee ben. Ik heb het enorm naar mijn zin bij Cyelle, het voelt als een warme omgeving om hier te mogen werken!

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Cyelle
Instituut voor Huidverbetering & Dieetbegeleiding
Van Limburg Stirumlaan 13
8091 CJ Wezep

Tel: 038 – 376 41 32
Email: contact@cyelle.nl

Openingstijden
Maandag 09.00 – 17.30 uur
Dinsdag t/m woensdag 09.00 – 21.30 uur
Donderdag 9.00 – 21.30 uur (oneven weken)
Donderdag 9.00 – 17.30 uur (even weken)
Vrijdag 09.00 – 17.30 uur