fbpx

Het team van Cyelle

De huid en gezondheid staan niet los van elkaar. Een gezonde huid heeft daarom ook behoefte aan een diepere aanpak met een goede zorg voor beiden. Het herstellend vermogen van de huid en het lichaam is ongekend groot. Daar willen wij je heel graag bij helpen.

Om goede, huidverbeterende resultaten en oplossingen te bieden voor zowel gelaat als het lichaam, hebben wij ons gespecialiseerd in behandelingen en producten die verder gaan dan alleen huidverzorging. Wij maken hierbij zo nodig gebruik van high tec apparatuur. Ook biedt ons PowerSlim programma de mogelijkheid om op een gezonde en verantwoorde manier af te slanken.

Hoewel echte schoonheid van binnen zit, helpt een gezonde, stralende huid jou om nóg beter in je vel te zitten, ongeacht je leeftijd!

Maak kennis met ons concept, waarin we samen met jou kijken naar jóuw wensen. We kunnen dan een op maat gemaakt advies geven voor behandelingen en producten.

Ons team is zeer intensief opgeleid om jou de beste behandelingen en persoonlijke zorg te bieden. Bel vandaag nog voor een gratis advies en/ of proefbehandeling.

Een warm welkom,

Coby Bette en team

Welkom bij het team van Cyelle!

Wij streven naar het geven van pure aandacht met een eerlijk advies over jóuw huid met daarbij doeltreffende behandelingen en producten. Dit alles voor een gezonde huid én een gezond lichaam.

Coby Bette

Ik ben Coby Bette, eigenaresse van Cyelle sinds 2003. Naast de diverse huidverbeterende behandelingen en apparatuur, kan men bij ons terecht voor de PowerSlim dieetbegeleiding. Kwaliteit op alle fronten staat centraal voor de behandelingen en producten en voor de kennis van onze medewerksters.We realiseren dit onder meer door ons assortiment voortdurend uit te breiden met innovatieve producten en behandelingen. Ik nodig u graag uit om in een sfeervolle, hartelijke omgeving te ervaren wat wij voor ùw wensen kunnen betekenen!

Marjelein Mijnheer

Ik ben Marjelein Mijnheer, allround huidspecialist en teamleidster bij Cyelle. Ik ben elke keer weer blij dat ik van mijn passie mijn beroep heb mogen maken! Naast de diverse gelaats- en lichaamsbehandelingen, ben ik ook PowerSlim dieetcoach en heb ik de dagelijkse leiding in de salon.

De klanten met een goed gevoel en stralend naar buiten te zien gaan is onze missie!

Dianne uit de Fles

Ik ben Dianne uit de Fles en ik werk sinds 12,5 jaar bij Cyelle.

Ik ben PowerSlim dieetcoach en daarnaast geef ik als huidspecialist diverse gelaats- en ook lichaamsbehandelingen, met en zonder apparatuur. Hiervoor volgen we regelmatig trainingen. Op deze manier kunnen we onze klanten op diverse fronten helpen bij wat voor hen belangrijk is.

Sabine Weerelts

Mijn naam is Sabine Weerelts en ik werk nu al ruim 10 jaar met veel plezier bij Cyelle.

Ik ben allround huidspecialist. Sinds 2009 is ook permanente make up mijn specialisatie. Het is een vak wat ik met heel veel liefde en passie uitoefen, om de mooiste wenkbrauwen, oog- en lipliners te creëren. Om up to date te blijven van de laatste trends volg ik veel Masterclasses.

Daniëlla Bastiaan

Mijn naam is Daniëlla Bastiaan. Ik ben PowerSlim dieetcoach bij Cyelle. Mijn passie is u te kunnen helpen bij het afslanken met ons PowerSlim dieet en/of het verbeteren van het figuur met apparatuur. Samen streven wij naar een stabiel en gezond gewicht, maar vooral het behoud daarvan. Onze service is dan ook mede gericht op het natraject van de dieetbegeleiding, waarbij u tot een jaar na het behalen van uw streefgewicht bij ons kunt blijven komen voor de begeleiding.

Cosmetisch arts Dr. Krant

Cosmetisch arts Dr. Krant bij Cyelle. Vanwege de enorme populariteit en de groeiende vraag naar injectables zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met cosmetisch arts dr. John Krant. Dr. Krant houdt zich sinds 1980 bezig met cosmetische ingrepen en heeft al 25 jaar ervaring met het inspuiten van Botox en Fillers.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Cyelle
Instituut voor Huidverbetering & Dieetbegeleiding
Van Limburg Stirumlaan 13
8091 CJ Wezep

Tel: 038 – 376 41 32
Email: contact@cyelle.nl

Openingstijden
Maandag 09.00 – 17.30 uur
Dinsdag t/m woensdag 09.00 – 21.30 uur
Donderdag 9.00 – 21.30 uur (oneven weken)
Donderdag 9.00 – 17.30 uur (even weken)
Vrijdag 09.00 – 17.30 uur