fbpx

Het team van Cyelle

De huid en gezondheid staan niet los van elkaar. Een gezonde huid heeft daarom ook behoefte aan een diepere aanpak met een goede zorg voor beiden. Het herstellend vermogen van de huid en het lichaam is ongekend groot. Daar willen wij je heel graag bij helpen.

Om goede, huidverbeterende resultaten en oplossingen te bieden voor zowel gelaat als het lichaam, hebben wij ons gespecialiseerd in behandelingen en producten die verder gaan dan alleen huidverzorging. Wij maken hierbij zo nodig gebruik van high tec apparatuur. Ook biedt ons PowerSlim programma de mogelijkheid om op een gezonde en verantwoorde manier af te slanken.

Hoewel echte schoonheid van binnen zit, helpt een gezonde, stralende huid jou om nóg beter in je vel te zitten, ongeacht je leeftijd!

Maak kennis met ons concept, waarin we samen met jou kijken naar jóuw wensen. We kunnen dan een op maat gemaakt advies geven voor behandelingen en producten.

Ons team is zeer intensief opgeleid om jou de beste behandelingen en persoonlijke zorg te bieden. Bel vandaag nog voor een gratis advies en/ of proefbehandeling.

Een warm welkom,

Coby Bette en team

Welkom bij het team van Cyelle!

Wij streven naar het geven van pure aandacht met een eerlijk advies over jóuw huid met daarbij doeltreffende behandelingen en producten. Dit alles voor een gezonde huid én een gezond lichaam.

Coby Bette

Ik ben Coby Bette, eigenaresse van Cyelle sinds 2003. Naast de diverse huidverbeterende behandelingen en apparatuur, kan men bij ons terecht voor de PowerSlim dieetbegeleiding. Kwaliteit op alle fronten staat centraal voor de behandelingen en producten en voor de kennis van onze medewerksters.We realiseren dit onder meer door ons assortiment voortdurend uit te breiden met innovatieve producten en behandelingen. Ik nodig u graag uit om in een sfeervolle, hartelijke omgeving te ervaren wat wij voor ùw wensen kunnen betekenen!

Dianne uit de Fles

Ik ben Dianne uit de Fles en ik werk sinds 12,5 jaar bij Cyelle.

Ik ben PowerSlim dieetcoach en daarnaast geef ik als huidspecialist diverse gelaats- en ook lichaamsbehandelingen, met en zonder apparatuur. Hiervoor volgen we regelmatig trainingen. Op deze manier kunnen we onze klanten op diverse fronten helpen bij wat voor hen belangrijk is.

Sabine Weerelts

Mijn naam is Sabine Weerelts en ik werk nu al ruim 10 jaar met veel plezier bij Cyelle.

Ik ben allround huidspecialist. Sinds 2009 is ook permanente make up mijn specialisatie. Het is een vak wat ik met heel veel liefde en passie uitoefen, om de mooiste wenkbrauwen, oog- en lipliners te creëren. Om up to date te blijven van de laatste trends volg ik veel Masterclasses.

Daniëlla Bastiaan

Mijn naam is Daniëlla Bastiaan. Ik ben PowerSlim dieetcoach bij Cyelle. Mijn passie is u te kunnen helpen bij het afslanken met ons PowerSlim dieet en/of het verbeteren van het figuur met apparatuur. Samen streven wij naar een stabiel en gezond gewicht, maar vooral het behoud daarvan. Onze service is dan ook mede gericht op het natraject van de dieetbegeleiding, waarbij u tot een jaar na het behalen van uw streefgewicht bij ons kunt blijven komen voor de begeleiding.

Rhodé Jansen

Ik ben Rhodé Jansen. In 2018 ben ik gestart bij Cyelle als stagiaire en sinds juni 2020 in dienst gekomen als allround schoonheidsspecialiste. Inmiddels werk ik met veel plezier binnen Huidinstituut Cyelle. Mijn passie is om samen met de klant de huid naar een hoger niveau te tillen.

Romee

Ik ben Romee Zoombelt. In september 2020 ben ik voor mijn opleiding allround schoonheidsspecialiste als stagiaire begonnen bij Cyelle. Ik leer hier ontzettend veel door het uitgebreide aanbod aan behandelingen. Ik help klanten graag om hun huid te verbeteren.

Huidtherapeute Eva Streutker

Ik ben Eva Streutker en bij Cyelle hou ik mij naast huidtherapeutische behandelingen voornamelijk bezig met de zeer huidverbeterende / huidverjongende behandeling met het Tixelapparaat. Ik heb veel ervaring opgedaan in het verleden door een nauwe samenwerking met dermatologen, plastisch chirurgen en andere specialisten. Ik werk met veel plezier bij Cyelle, ik vind het een Topkliniek met een zeer warme uitstraling waar op zeer hoog niveau gewerkt wordt.

Cosmetisch arts dr. Edward Berends

Edward is internationaal gediplomeerd arts en is onder andere verbonden aan de NVCG, KNMG en de NVEG

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Cyelle
Instituut voor Huidverbetering & Dieetbegeleiding
Van Limburg Stirumlaan 13
8091 CJ Wezep

Tel: 038 – 376 41 32
Email: contact@cyelle.nl

Openingstijden
Maandag 09.00 – 17.30 uur
Dinsdag t/m woensdag 09.00 – 21.30 uur
Donderdag 9.00 – 21.30 uur (oneven weken)
Donderdag 9.00 – 17.30 uur (even weken)
Vrijdag 09.00 – 17.30 uur