fbpx

Wimperpermanent

DE ALLERNIEUWSTE REVOLUTIE OP HET GEBIED VAN WIMPERPERMANENT, VOOR WEKENLANG MOOI GEKRULDE EN LANGERE WIMPERS ZÓNDER WIMPEREXTENSIONS!

Mooie, lange en gekrulde wimpers zorgen voor een open blik die de ogen optisch aanzienlijk groter laten lijken. Voor wie het dagelijks omkrullen van de wimpers met een wimperkrultang of het aanbrengen van dikke lagen mascara een hele klus vindt, biedt de wimperpermanent methode dé oplossing! Deze revolutionaire en supersnelle wimperpermanent zorgt na slechts 1 behandeling gedurende meerdere weken voor opvallend lange en perfect gekrulde wimpers. Dit alles, zónder dat daar een wimperkrultang, wimperextensions of dikke lagen mascara aan te pas hoeven te komen!

PERFECT GEKRULDE, LANGE WIMPERS MET WEKENLANG RESULTAAT!

De wimperpermanent laat de ogen optisch groter lijken en geeft de oogopslag een mooie en natuurlijke uitstraling. De wimpers kunnen meteen geverfd worden, dan komt dat het resultaat nog meer ten goede. Het effect blijft wekenlang zichtbaar. In deze periode is het dus niet nodig om de wimpers te krullen met behulp van een wimperkrultang en zijn ze ook zónder mascara mooi lang en perfect gelift. Voor een extra intens effect kunnen de wimpers desgewenst worden aangezet met 1 of 2 dunne laagjes mascara.