fbpx

Malu Wilz make-up

Malu Wilz behoort tot de top van de meest bekende visagisten van Duitsland. Bekend geworden door talrijke optredens in de media geeft deze professionele visagiste, die zelf een visagieschool leidt, graag haar kennis en ervaring door. De kennis en ervaring, die Malu Wilz in haar carriëre opgedaan heeft, heeft geleid tot de ontwikkeling van een prachtige collectie producten.

Malu Wilz onderscheidt zich door zijn duidelijke en trendy uitstraling. U kunt dan ook uw eigen invulling geven aan dit exclusieve assortiment!

MALU WILZ PRESENTEERT:
  • EEN MODERN EN ACTUEEL KLEURENASSORTIMENT, DIE EEN PROFESSIONELE EN CREATIEVE MAKE-UP MOGELIJK MAAKT.
  • HOOGWAARDIGE GRONDSTOFFEN, DIE BIJZONDER HUIDVRIENDELIJK ZIJN EN EEN LANGE HOUDBAARHEID GARANDEREN MET OPTIMALE TOEPASSINGSMOGELIJKHEDEN.
  • NAVULBARE PRODUCTEN, DIE BIJVOORBEELD DOOR ELEGANTE BEAUTY BOXEN NAAR WENS GECOMBINEERD, GEWISSELD EN VERVANGEN KUNNEN WORDEN;GEMAKKELIJK, PRAKTISCH, MILIEUVRIENDELIJK EN BESPAREND!
  • EEN REEKS VAN INTERESSANTE SPECIAALPRODUCTEN, ZOALS BIJVOORBEELD CAMOUFLAGECRÉME OM HUIDONEFFENHEDEN EN HUIDPROBLEMEN TE CAMOUFLEREN

Tweemaal per jaar presenteert MALU WILZ – aangepast aan de actuele modetrends van München, Parijs en New York- de nieuwe trendkleuren en make-up tips.