fbpx

Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact op!

Jan Bakker

Bij Cyelle zijn al heel wat mensen geholpen om af te vallen met het PowerSlim eiwitdieet. Een van onze succesverhalen was dat van Jan Bakker, transportondernemer uit Oldebroek. Vorig jaar juni had hij zijn streefgewicht bereikt, na vijf maanden was hij ruim dertig kilo afgevallen.

Voor Jan was dit dieet heel makkelijk vol te houden bij zijn hectische leven, waarbij hij meer dan voldoende en heel lekker kon eten tot zijn verbazing. Jan: “Het ging vanaf het begin meteen al heel goed, het is een heel duidelijk dieet, makkelijk te volgen en met recepten die ook voor de rest van een gezin makkelijk als maaltijden in te passen zijn. Het eten is bijzonder smaakvol en gezond en ik heb geen moment een hongergevoel gehad, wat ik bij andere diëten wel vaak had”.

Nu zijn we inmiddels een jaar later en Jan is nog steeds op hetzelfde gewicht! Hij komt elke maand nog even naar Cyelle voor de gratis nabegeleiding, waarbij hij op de spe- ciale weegschaal gaat en besproken wordt hoe het op dat moment gaat, voor de spreekwoordelijke stok achter de deur.

Hoe heb je het afgelopen jaar ervaren? Kon je makkelijk op je streefgewicht blijven?
“Het was prima vol te houden, geen enkel probleem om op gewicht te blijven.”
Hoe heb je dat precies gedaan?

“Door o.a. nog steeds de PowerSlim tussendoortjes te nemen, dit zijn zeer smaakvolle repen en koeken en dit is gewoon veel gezonder dan wat ik normaal gesproken snel even tussendoor zou eten. En door nog steeds 6 x per dag iets te eten, met lunch en avondmaaltijd als hoofdmaaltijden. Ik ga ook nog steeds regelmatig voor de voor- en nabegeleiding naar Cyelle, op tijden die ik zelf kan bepalen. Dit is een zeer goede service die ze bieden en die echt geweldig is, omdat juist als men op gewicht is, het nodig is in het natraject om mensen te blijven motiveren en ondersteunen. Zo is het voor iedereen vol te houden om goed op gewicht te blijven.

Ik ben nog steeds blij dat ik deze stap genomen heb. Het is beslist niet zo dat ik nu niks meer mag eten b.v. qua snacks etc., maar ik ga wel veel bewuster om met eten op de manier zoals ik dit geleerd heb tijdens deze dieetbegeleiding. Natuurlijk heb ik ook de momenten dat ik gewoon lekker eet wat ik wil, maar de dagen erna weet ik precies hoe ik het weer in balans kan krijgen. En heel belangrijk is toch wel dat ik veel meer ben gaan bewegen. Dit wil ik benadrukken, dat dit echt voor mensen superbelangrijk is bij het volgen van een dieet.”

Voor Jan is de knop nog steeds om. “Ik was echt begin vorig jaar veel te zwaar geworden en wilde niet dat mijn gezondheid eronder zou gaan lijden. Als ik me nu vergelijk met hoe ik was voor het PowerSlim- dieet voel ik me nog steeds stukken beter en heb veel meer energie. Je wordt je echt zó bewust gemaakt van alles tijdens de supergoede begeleiding bij Cyelle, dat het voor mij nog steeds prima gaat en ik het echt iedereen aan kan raden om hier voor de dieetbegeleiding naar toe te gaan!”