fbpx

Wimperpermanent

VOOR WEKENLANG MOOI GEKRULDE EN LANGERE WIMPERS ZÓNDER WIMPEREXTENSIONS!

Mooie, lange en gekrulde wimpers zorgen voor een open blik die de ogen optisch aanzienlijk groter laten lijken. Voor wie het dagelijks omkrullen van de wimpers met een wimperkrultang of het aanbrengen van dikke lagen mascara een hele klus vindt, biedt wimperpermanent dé oplossing! De wimperpermanent zorgt na slechts 1 behandeling, gedurende meerdere weken voor opvallend lange en perfect gekrulde wimpers. Dit alles, zónder dat daar een wimperkrultang, wimperextensions of dikke lagen mascara aan te pas hoeven te komen!

SUPERSNEL EN GEMAKKELIJK

Dit ingenieuze systeem brengt alle wimpers, zelfs de meest korte wimperhaartjes, in één keer perfect in een gekrulde positie. Hierdoor kunnen de wimpers optimaal, eenvoudig en effectief behandeld worden met een milde wimperpermanentvloeistof en een conditionerende nabehandeling.

PERFECT GEKRULDE, LANGE WIMPERS MET WEKENLANG RESULTAAT!

De wimperpermanent laat de ogen optisch groter lijken en geeft de oogopslag een mooie en natuurlijke uitstraling. Laat men de wimpers verven, wat een paar dagen erna of ervoor mogelijk is, dan komt dat het resultaat nog meer ten goede. Het effect  blijft wekenlang zichtbaar. In deze periode is het dus niet nodig om de wimpers te krullen met behulp van een wimper krultang en zijn ze ook zónder mascara mooi lang en perfect gelift. Voor een extra intens effect kunnen de wimpers desgewenst worden aangezet met 1 of 2 dunne laagjes mascara.