fbpx

LPG Endermologie®

Heeft u last van cellulite? 
Of wilt u graag een strakker figuur? 
Dan is Endermologie® dé oplossing voor u. 
Met onze LPG-apparatuur is succes verzekerd.

EEN NATUURLIJKE OPLOSSING VOOR CELLULITE

Bijna geen enkele vrouw, slank of dik, jong of oud, ontkomt aan cellulite en plaatselijke ongewenste vetzones. LPG-Endermologie biedt u de mogelijkheid hier iets aan te doen. Door gebruik te maken van een speciale techniek zorgen wij ervoor dat uw lichaam er beter, mooier en gezonder uit gaat zien.
Endermologie® is een mechanische massage voor het lichaam die als enige zijn effect op cellulite wetenschappelijk bewezen heeft. De behandeling wordt uitgevoerd met technisch hoogwaardige apparatuur. De massage stimuleert de bloedsomloop en verbetert de veerkracht van het bindweefsel. Hierdoor kunnen afvalstoffen uw lichaam beter verlaten. Op een natuurlijke manier wordt uw huid verstevigd en worden vetophopingen verwijderd. Endermologie® maakt uw huid weer gezond, strak en sterk.
Tijdens de massage draagt u een pakje, dat gemaakt is van zeer elastische stof. Het handstuk met de massagerollers glijdt zodoende gemakkelijk over uw lichaam. De behandeling is ontspannend en pijnloos.

WAT KUNT U VERWACHTEN?

Endermologie® is een veilige methode voor plaatselijk afslanken. Met Endermologie® worden uitstekende resultaten geboekt. De behandeling geeft de beste resultaten als u gelijktijdig gewicht verliest of op gewicht blijft. Als u afvalt, zorgt Endermologie® ervoor dat u op de juiste plaats afvalt. Dieet, intensieve lichaamsoefeningen, anti-cellulitecrème en vermageringspillen geven veelal onvoldoende resultaat. Endermologie® is een goed werkend en betaalbaar alternatief. Het spreekt voor zich dat grote vetophopingen niet alleen met Endermologie® behandeld kunnen worden.

WIJ ADVISEREN U GRAAG OVER DE JUISTE BEHANDELWIJZE DIE BIJ U PERSOONLIJK PAST.