fbpx

AQ Skin Solutions

Topserums van de hoogste kwaliteit ter wereld met groeifactoren van menselijke stamcellen. AQ combineert authentiek onderzoek met geavanceerde klinische ervaring en produceert serums met de hoogste concentratie van groeifactoren van menselijke stamcellen. AQ heeft grenzen verlegd in de aanpak van huidverjonging en de dagelijkse huidverzorging.

Veelgestelde vragen

Het verschil tussen gewone serums en onze serums met gepatenteerde technologie van menselijke groeifactoren

Dr. Ahmed al-Qahtani staat bekend om zijn uitgebreide werk in medische toepassingen van groeifactoren voor de genezing van verwond weefsel en de creatie van kunstmatige huidtransplantaties. Zijn baanbrekend onderzoek heeft aangetoond hoe effectief het behoud van groeifactoren kan worden gemaximaliseerd voor een maximale doordringing en effectiviteit.

Met behulp van geavanceerde technologie van celsortering heeft AQ Skin Solutions farmaceutische kwaliteitsserums ontwikkeld met formules van gescreende, continue cellijnen van fibroblasten die blijven overleven. Deze formules zijn beschermd door onze 4 patenten in de Verenigde Staten, Europa, Japan en Korea.

Onze cosmeceutische serums bevatten geconditioneerde bestanddelen waarvan bekend is dat ze de hoogste kwaliteit aan groeifactoren vasthouden die het vernieuwingsproces versnellen.

De serums van AQ zijn geschikt voor dagelijks gebruik en tevens de beste aanvulling op verjongingstherapieën na een behandeling met laser, Tixel® of microneedling, om zonneschade, acne, littekens en het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

AQ Skin Solutions ‘Where Science Meets Skin Care’

AQ Skin Solutions werd opgericht in 2008 door Dr. Ahmed Al-Qahtani, immunoloog en uitvinder, die de meest innovatieve en effectieve benadering ontwikkelde om anti-inflammatoire cytokinen, interleukinen en groeifactoren te gebruiken om de genezing te bevorderen.

Ons medisch onderzoek heeft aangetoond dat, wanneer de formule correct is, de gepatenteerde technologie van menselijke groeifactoren het potentieel biedt om het cel verouderingsproces om te keren, littekens te vervagen en het natuurlijke herstelproces van het lichaam te stimuleren met betrekking tot huid, haarzakjes, vaginale wanden en de aanmaak van lichaamseigen testosteron.

Door authentiek onderzoek te combineren met geavanceerde klinische ervaring maakt AQ gebruik van een gepatenteerd mengsel van de juiste combinatie en concentratie van toepasbare menselijke groeifactoren in groeifactor-geïnduceerde therapie (GFIT).

Met behulp van menselijke groeifactoren van de hoogste kwaliteit ter wereld heeft AQ grenzen verlegd in de aanpak van huidverjonging door het vermogen van het lichaam om zichzelf te verdedigen na operaties, brandwonden, wonden en blootstelling aan uv-straling.

AQ Active serum

Wat is AQ Active serum?

AQ active serum maakt gebruik van de gepatenteerde technologie van menselijke groeifactoren van fibroblasten van een hoge zuiverheid. Ze zijn verantwoordelijk voor het natuurlijke onderhoud van de huidcellen. Het dagelijkse aanbrengen van AQ active serum kan de verschijning van fijne lijntjes en rimpels drastisch verminderen.

Cytokinen, interleukinen en andere nuttige peptiden zijn specifiek geselecteerd om te helpen bij het herstel van uw huid in haar jeugdige staat door verjonging van collageen, verbetering van de textuur en hydratatie van de huid.

Wat zijn de voordelen van AQ Active serum?

– verbetert de huidkwaliteit aanzienlijk bij dagelijks gebruik
– voorkomen en herstellen van zonbeschadigde huid
– toename van de stevigheid en elasticiteit van de huid
– vermindering van fijne lijntjes en rimpels
– evenwichtige huidskleur
– een betere hydratatie en levendigheid van de huid
– uitstekend om de huid voor te bereiden op een behandeling met Tixel®, laser of microneedling
– verbetert het herstelproces na een behandeling met Tixel®, laser of microneedling

AQ Eye serum

Wat is AQ Eye serum?

AQ Eye serum is de oplossing voor vermoeide ogen en donkere kringen. Deze unieke mix van menselijke groeifactoren van de nieuwste generatie is bestemd voor de dunne en gevoelige huid van het gebied rond de ogen.

Deze groeifactoren zijn peptiden die van nature communiceren met de huidcellen en daarbij helpen om de huid rondom de ogen aan te spannen. AQ Eye serum stimuleert het natuurlijke proces van de huidvernieuwing door een verhoogde microcirculatie in gang te zetten, de stevigheid te bevorderen en het verschijnen van donkere kringen onder de ogen te verminderen.

Wat zijn de voordelen van AQ Eye serum?
– veilig voor gevoelige ogen
– vermindert het verschijnen van donkere kringen en kraaienpootjes
– verbetert de huidkwaliteit rond de ogen aanzienlijk bij dagelijks gebruik
– vermindering van fijne lijntjes en rimpels
– helpt het gebied rond de ogen te stralen, te verlichten en strakker te maken

Tarieven

AQ Active Serum€ 157,00
AQ Eye Serum€ 105,00