fbpx

iS CLINICAL

“iS” staat voor Innovative Skincare, en het werd in 2002 opgericht door drie Amerikanen met een mooie staat van dienst: biochemicus Bryan Johns, internist dr. Charlene Dehaven en financieel specialist Alec Call.

“Formuleren vanuit kennis en vanuit het hart”

iS Clinical is een exclusieve klinische huidverzorgingsserie ontwikkeld door Innovative Skincare. Deze bestaat uit buitengewone resultaatgerichte anti-aging en huidoptimaliserende formules. Door de meest geavanceerde onderzoek technologie te gebruiken heeft het team van artsen en onderzoekers van Innovative Skincare producten ontworpen en gemaakt die snelle, veilige en langdurige positieve resultaten opleveren. De experts van Innovative Skincare volgen de hoogste ethische normen om huidverzorging verder te ontwikkelen en om hun missie, de levenskwaliteit van mensen te verbeteren, waar te maken.

De ingrediënten die worden gebruikt hebben de hoogst haalbare zuiverheid (>96,5%) van voornamelijk botanische bronnen zoals groene thee, de kakadu pruim, oranjebloesem, avocado, papaja, centella asiatica, en meer. Verder zijn alle producten van Innovative Skincare parabenenvrij, de meeste producten veilig voor de meest gevoelige huid, en kunnen ze zelfs eczeem, psoriasis, brandwonden, littekens en striae behandelen.

DE FOCUS LIGT OP DE VERZORGING VAN ALLE HUIDTYPES EN EEN GROTE VERSCHEIDENHEID AAN

HUIDAANDOENINGEN:

• Acne

• Rosacea

• Huidverjonging

• Hyperpigmentatie

• Pre- en posttoepassing na chirurgische behandelingen

• Sterk beschadigde huid, bv.

Na chemotherapie of bestraling

De resultaatgerichte producten werken het beste wanneer ze samen worden gebruikt in een vierstappenregime om de huid te

  1. Te reinigen
  2. Te behandelen
  3. Te hydrateren
  4. Te beschermen

Op deze manier kun je met iS Clinical op een eenvoudige manier een volwaardige huidroutine samenstellen, en kun je deze zo simpel of uitgebreid maken als je zelf wilt. De producten van Innovative Skincare zijn namelijk multifunctioneel. In één enkel product zitten vaak al 2 of meer stappen.

Benieuwd naar dit prachtige merk? Maak een afspraak voor een Fire & Ice behandeling (linken naar pagina fire & ice) of de Champagne Treatment (linken naar pagina foaming enzyme) en ervaar het zelf!

iS CLINICAL Fire& Ice behandeling

iS CLINICAL Champagne behandeling