fbpx

PRX-T33 Boostbehandeling

Mist je huid een natural glow en kan je dus wel een echte oppepper gebruiken? Dan is een PRX-T33 behandeling de oplossing voor jou!

PRX-T33 no-needle Biorevitalisatie zorgt dat je huid vol en mooi blijft. Het is een eenvoudige en snelle behandeling (de gehele behandeling duurt ongeveer 30 minuten!!)

Met focus op glans, vitaliteit, stevigheid, huidtint egaliseren en diepe hydratatie. PRX-T33 levert onmiddellijk duidelijke resultaten zonder enige “downtime” of bijwerkingen.

Wat is het?

Dé nieuwste behandeltrend voor een directe skin boost, natuurlijke anti-aging en het verbeteren van de huidstructuur met direct zichtbaar effect! Een ideale, veilige behandeling om de totale conditie van de huid te verbeteren!

Een unieke samenstelling van trichloorazijnzuur (TCA) en waterstofperoxide (H2O2) werken samen op een zeer nauwkeurig PH-niveau. PRX-T33 versterkt het natuurlijke, diepe regeneratieve proces van de huid. Na slechts één behandeling ziet de huid er steviger, gladder en stralender uit, zonder de huid te beschadigen.

Een groot voordeel van deze behandeling is dat je eigen huid wordt aangezet tot de aanmaak van collageen en elastine vezels. Biorevitalisatie verwijst namelijk naar de actieve stimulatie van de natuurlijke functies van de huid.

Daarom is PRX-T33 zoveel meer dan alleen een gezichtsbehandeling! Het verbetert de algehele huidgezondheid. Het stimuleert op een natuurlijke manier nieuw collageen zonder de vorm van je gezicht te veranderen of spierbewegingen te beïnvloeden.

Resultaten zijn direct na de eerste behandeling zichtbaar. Je huid is gladder, voller, gezichtslijntjes vervagen en je hebt een mooie natuurlijke glow.

Voor een langdurig anti-age effect kun je het beste een kuur volgen van 4-6 keer met tussenpozen van 7-10 dagen.

De PRX-T33 behandeling is niet alleen voor het gezicht, het is ook ideaal voor de hals en het decolleté.

We kunnen geen genoeg krijgen van al deze geweldige resultaten. Heb je de PRX-T33 al geprobeerd?

  • WOW liftend effect
  • Verkleint de poriën en egaliseert de huidskleur
  • Zonder pijn, injecties en herstelperiode

PRX-T33 is een innovatieve technologie die de huid revitaliseert zonder injecties, het huidoppervlak niet beschadigt en geen hersteltijd heeft. CE-gemarkeerde medische methode, meer dan 10 jaar klinisch onderzoek, meer dan een miljoen behandelingen uitgevoerd. Direct na de eerste behandeling kun je het effect van PRX-T33 op je huid zien en voelen:

* Onmiddellijk liftend effect
* Vernauwing van de huidporiën
* Egale huidtint
* Verhelderen van pigmentvlekken
* Ontstekingsremmend effect

PRX-T33 is geen peeling! Het is een innovatieve huidstimulator die radicaal verschilt van peelings doordat het een gericht effect heeft op de dermis zonder de opperhuid te beschadigen

Hierdoor kent de behandeling geen leeftijdsbeperkingen, seizoensinvloeden ☀️ of hersteltijd.

 PRX-T33 HUIDSTIMULATOR

Beschadigt de opperhuid niet
Stimuleert het herstel van de huidmatrix
Verhoogt de waterreserves in de dermis
Verbetert de huidkwaliteit
Stimuleert huidherstel

• TCA 33% (trichloorazijnzuur) om de celvernieuwing te bevorderen en de collageenproductie te activeren.

• Waterstofperoxide wordt van nature in de huid aangetroffen en versnelt de genezingsprocessen van de huid en versterkt de bescherming van het immuunsysteem. (Het wordt bijvoorbeeld nog steeds gebruikt in de wondverzorging.)

• Kojiczuur voorkomt de vorming van pigmentstoornissen.