fbpx

PMU Laser Removal

Verwijderen met Nd Yag-Laser

VERWIJDER VEILIG EN EFFECTIEF FOUTIEVE PMU EN TATTOO’S MET LASER REMOVAL

Wanneer u ergens permanente make up of een tattoo heeft laten zetten en u bent hier niet blij mee, wilt u dit graag corrigeren of verwijderen. Of u heeft al jaren een tattoo, vindt deze inmiddels niet meer mooi en wil er graag van af.

Met onze Ecuri ND Yag laser kan dit in de meeste gevallen volledig verwijderd worden op een veilige manier. De laser zal het pigment in de huid door middel van een zeer sterk gebundelde lichtstraal verhitten en hierdoor zal het pigment verdampen. Het lichaam zorgt voor de afvoer van het pigment. De huid kan na de laser behandeling rood en gezwollen zijn en heeft enkele dagen nodig om te herstellen. De huid heeft ongeveer 4 tot 6 weken nodig om geheel te herstellen, deze periode moet daarom aangehouden worden voordat u weer de eventuele volgende behandeling mag ondergaan.

Kan iedereen deze behandeling ondergaan?

Gezondheid
Mocht u niet gezond zijn, specifieke medicijnen gebruiken of onder doktersbehandeling zijn, is het raadzaam altijd vooraf de (huis)arts raadplegen.

Zwangerschap
De Yag laser behandeling mag niet bij u worden uitgevoerd tijdens de zwangerschap.

Fotoallergisch
Wanneer men overgevoelig is voor licht (foto allergisch) of voor laser gerelateerde behandelingen, kan men deze PMU Removal behandeling niet ondergaan.

Als u al vaker bent gepigmenteerd is het beter om eerst oude pmu te verwijderen om daarna iets nieuws op te zetten. Wanneer u wenkbrauwen laat laseren en u wilt daarna een nieuwe set laten plaatsen moet hier minimaal 8 tot 10 weken tijd tussen zitten.

Met de Nd Yag-Laser kunnen we diverse laserbehandelingen uitvoeren, hieronder enkele voorbeelden:

  • Volledige verwijdering van permanente make-up
  • Verwijdering tatoeages
  • Kleur aanpassen (bijvoorbeeld het rood van de wenkbrauwen verwijderen)
  • Donker pigment lichter maken.
  • Gedeeltelijke verwijdering (bijvoorbeeld dikke wenkbrauwen of eyeliner dunner of korter maken)
  • Verwijderen van uitgelopen, gemigreerde eyeliners

Hoeveel behandelingen en de verschillen

Doorgaans zijn één tot vier behandelingen nodig voor een acceptabel resultaat.

​Er zijn echter grote verschillen in de gebruikte kleurstof, de hoeveelheid kleurstof die in de huid is aangebracht en de persoonlijke gezondheid en kwaliteit van de huid. Deze factoren zullen een grote rol spelen in het verwijderproces en zijn de bepalende factor voor het aantal behandelingen en het eindresultaat.

De verkeerd geplaatste, te donkere of verkleurde pigmenten (kleurstoffen) worden door een zeer gecentreerde speciale laserstraal tot zeer kleine stukjes geschoten (dit wordt ook wel gefragmenteerd genoemd).

​Een groot gedeelte van het pigment wat zich in de huid bevindt zal direct afgestoten worden tijdens de behandeling. Een ander deel wordt afgestoten door de wondgenezing en de korstvorming na de behandeling. Ook is er nog een deel dat wordt opgenomen door het lymfesysteem en zo het lichaam verlaat.

Tarieven
Wenkbrauwen per sessie € 100,-
Tattoo prijs afhankelijk van formaat per sessie vanaf € 50,-