fbpx

Wallen en donkere kringen onder de ogen

Kun je wallen en donkere kringen onder de ogen verminderen? Er is een verschil tussen wallen door vetophoping en vochtwallen. De wallen ontstaan door vetophoping zijn alleen operationeel te verhelpen. Vochtwallen en donkere kringen onder de ogen kunnen goed behandeld worden door massagetechnieken, apparatuur en de juiste speciale producten.

Tijdens een eerste afspraak adviseren wij u, na de huidanalyse, de behandeling die het best bij u past.

Traangoot behandeling met fillers

De ogen spelen een belangrijke rol in hoe we over komen op anderen. Er vermoeid uitzien merken we meestal door een vermoeide, doffe blik in en rondom de ogen. Er vermoeid uitzien wordt vaak als onprettig ervaren en wordt door mensen vaak ook gezien als het resultaat  van een ongezonde levensstijl.

Mensen vragen ons daarom dan ook vaak of wij iets kunnen doen om hen er minder vermoeid en frisser uit te laten zien. Een traangoot behandeling biedt dan uitkomst.

Waarom zie ik er zo vermoeid uit?

Een vermoeide blik ontstaat doordat de huid onder de ogen verslapt. De ouder wordende huid is minder elastisch en heeft minder vet en collageen. Door vermoeidheid ontstaat er tevens vocht (oedeem) waardoor er wallen ontstaan en er fijne lijntje onder de ogen zichtbaar worden. Dit effect wordt nog versterkt wanneer er onder de ogen weinig volume zit waardoor er een blauwe, doorschijnende tint ontstaat.

Door het volumeverlies vallen niet alleen de ogen in, maar ontstaat er ook een neuslippenplooi. Dit geeft een vermoeide en uitgebluste indruk.

Traangoot behandeling – De meest effectieve manier om er minder vermoeid uit te zien

Fillers zijn uitermate geschikt om iemand een minder vermoeide uitdrukking te geven. Door het aanbrengen vaan een kleine hoeveelheid filller onder de ogen wordt er meer volume gecreëerd waardoor de ogen minder ingevallen lijken en de fijne lijntjes verdwijnen. Het resultaat is direct zichtbaar.
Tegenwoordig is een behandeling met Profhilo erg in. Profhilo is een zuiver hyaluronzuur en wordt met een heel fijn naaldje ingebracht. Profhilo verstrakt de huid waardoor de fijne lijntjes onder de ogen zullen verdwijnen.

De traangoot behandeling met fillers

Het zou je misschien verbazen, maar een traangoot filler behandeling is relatief eenvoudig uit te voeren. Wij gebruiken hiervoor de veiligste en meest prettige technieken die er momenteel zijn.

In feite volstaan 2 kleine prikjes in de huid waarna met een zachte naald heel voorzichtig filler onder de huid wordt aangericht. Het resultaat van de traangoot filler behandeling is direct zichtbaar.

Omdat fillers de neiging hebben om vocht aan te trekken, behandelen wij altijd uiterst voorzichtig. Onze ervaring is dat het resultaat vaak met de tijd nog fraaier wordt. Om de veiligheid zoveel mogelijk te waarborgen werken wij daarom alleen met gecertificeerde fillers van Stylage en Belotero.

Is een traangoot behandeling met fillers pijnlijk?

Over het algemeen wordt de traangoot behandeling niet als pijnlijk ervaren. De meeste mensen geven zelfs aan de behandeling als prettig te ervaren. De behandeling duurt meestal nooit langer dan 15 tot 20 minuten. Doordat het te behandelen gebied niet erg gevoelig is, is een verdoving meestal niet nodig.

Het resultaat houdt 14 tot 18 maanden aan. Het is ook mogelijk om tussendoor een beetje filler bij te laten spuiten. Dan houdt het resultaat natuurlijk veel langer aan.