fbpx

Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact op!

Jenneke van der Scheer

Op 8 februari dit jaar ben ik met het PowerSlim dieet begonnen bij Cyelle in Wezep. Deze datum staat in mijn geheugen gegrift, want het was tijd voor een nieuwe start en om orde op zaken te stellen voor mezelf. Ik was met zoveel andere dingen bezig, dat ik op een gegeven moment merkte dat de tijd en aandacht voor mezelf daardoor sterk verslapte.

Toen dacht ik: het roer moet om! Ik wil mezelf weer op de kaart zetten. Dat is iets wat ik heel vaak in die periode heb gedacht. Twee dingen waren voor mij heel belang- rijk: ten eerste dat ik een soort dieet zocht wat bij mij zou passen. En ten tweede dat je je niks moet aantrekken van alle (goedbedoelde) adviezen en reacties in je omgeving. Daarvoor moet je je op dat moment afsluiten en er gewoon helemaal voor gaan. Als je zover bent dat je die twee dingen kunt, dan heeft het zeker kans van slagen. Mijn keus viel absoluut op het PowerSlim dieet, wat me enorm aansprak.

Ik heb doelbewust dus voor deze manier van diëten gekozen. Ik vond meteen de begeleiding en aandacht bij Cyelle, door Dianne, zeer motiverend. Ook vond ik het een dieet wat makkelijk vol te houden is en prima in te passen is in het gezinsleven. Nu ik op gewicht ben doen we dat eigenlijk nog steeds. Met PowerSlim eten we gewoon net als anders, maar alleen veel gezonder. Mijn gezin heeft er weinig van gemerkt dat ik bezig was met een dieet. Bovendien geniet ik weer veel meer van het eten inmiddels.

In juni was ik al op mijn streefgewicht. Het is nu bijna een half jaar later en ik ben dat nog steeds, zelfs ondanks de vakantie! Ik ga met veel plezier nog elke maand even wegen bij Cyelle, dat is ook zo’n goede stok achter de deur. Deze gratis controles zijn een echte meerwaarde, want juist als je op gewicht bent, is het zo fijn als je deze begeleiding nog steeds krijgt. Dat is een zeer goede service van Cyelle.

Het PowerSlim dieet heeft voor mij persoonlijk fantastisch ge- werkt en ik kan het daarom echt iedereen aanraden!