fbpx

TriPollar van OxyGeneo voor een strakkere huid en kaaklijn

Als we ouder worden verliest de huid zijn stevigheid en zie je de kaaklijn slapper worden. De TriPollar behandeling van OxyGeneo op basis van Radiofrequentie gaat de huid verstevigen en kaaklijn strakker maken.

WAT IS TRIPOLLAR VAN OXYGENEO

TriPollar is de meest geavanceerde Radiofrequentie (RF) technologie ter wereld. Radiofrequentie wordt al meer dan 75 jaar toegepast in de medische wereld en het is een bewezen en veilige technologie die wereldwijd succesvol wordt ingezet. TriPollar voelt aan als een aangename warme massage.

HOE WERKT DE TRIPOLLAR EN WAT DOET HET VOOR DE HUID

De behandeling stimuleert de fibroblasten en daarmee de aanmaak van collageen in onze huid het laat bovendien de collageenvezels inkrimpen waardoor direct een huidverstrakkend en liftend effect ontstaat. Het resultaat is dat de huid steviger zal worden en een strakkere kaaklijn zal ontstaan. Daarnaast kunnen rimpels minder zichtbaar worden.

VOOR WIE IS DEZE BEHANDELING GESCHIKT?
  • IEDEREEN DIE HUIDVERSTEVIGING WIL
  • VOOR EEN SLAPPE KAAKLIJN
  • VOOR FIJNE LIJNTJES EN RIMPELS
HOE VOELT DE BEHANDELING AAN

De behandeling voelt als een warme massage, is niet pijnlijk en voelt zelfs prettig aan.

WANNEER ZIE JE RESULTAAT?

Al na de eerste behandeling zie je direct resultaat. Echter het beste en mooiste resultaat krijg je na een kuur van 6 behandelingen. Na 3 maanden zie je het uiteindelijke resultaat.

UITBREIDING MET OXYGENEO

Deze behandeling voor huidversteviging en een strakkere kaaklijn is uit te breiden met OxyGeneo. OxyGeneo is een behandeling met een combinatie van microdermabrasie, peeling en zuurstoftherapie van binnenuit.