fbpx

Persoonlijke afslankbegeleiding met het PowerSlim eiwitdieet

Wij werken al jaren met veel enthousiasme met het PowerSlim eiwitdieet en zijn uiteraard hiervoor ook officieel gecertificeerd.

PowerSlim dieetcoaches

Er zijn vier dieetcoaches werkzaam bij Cyelle die u kunnen begeleiden bij het bereiken en behouden van een gezond gewicht. Samen met hen werkt u naar uw streefgewicht en een gezond en evenwichtig voedingspatroon toe.

PowerSlim Dieetbegeleiding

Gratis intakegesprek en wekelijkse consulten.  Aankoop PowerSlim producten wisselt elke week en wordt individueel samengesteld.

Gemakkelijk afvallen met PowerSlim

Er zijn al veel mensen via PowerSlim geholpen in hun strijd tegen de overtollige kilo’s. Bij de een ging het om 5 kilo, bij de ander om 40 kilo. Hoeveel kilo er ook af moet, het is en blijft een lastige strijd die door veel mensen als een straf wordt gezien. Toch hoeft dit niet het geval te zijn. Afvallen kan ook met lekker, maar verantwoord eten. Bij het PowerSlim afslankprogramma staan persoonlijke begeleiding en lekker eten centraal. Bij deze methode blijft de spiermassa behouden doordat het lichaam de energie uit de opgeslagen vetten haalt. Dit werkt zo ontzettend goed, dat we uit ervaring kunnen zeggen dat we al jarenlang met heel veel succes zeer veel tevreden klanten hebben mogen begeleiden.

Overgewicht? Wij helpen u!

Overgewicht is niet alleen een kwestie van teveel eten, maar vooral van verkeerd eten. Met PowerSlim werk je naar een gezond voedingspatroon toe. Wij coachen je bij het bereiken van het gewenste streefgewicht en leren je oude eetgewoontes te vervangen voor verstandige en verantwoorde eetgewoontes. Je staat er niet alleen voor, maar we doen het samen. Gedurende de gehele afvalperiode, maar ook de periode erna.

Het afslankproces begint altijd bij jezelf; de knop moet om. Maar als dan blijkt dat je met PowerSlim zo snel en moeiteloos afvalt, is dat meer dan voldoende motivatie om door te gaan. Je kunt gewoon lekker blijven eten, je wordt meer bewust van hetgeen je eet èn je geniet van de complimentjes van je omgeving!

Cyelle PowerSlim Center

Cyelle is een van de 250 centers/locaties in Nederland waar dit afslankprogramma te volgen is. PowerSlim is een totaalconcept; een afslankprogramma. Kenmerkend hierbij is de ideale balans van verantwoorde voeding, professionele begeleiding en voldoende aandacht voor lichaamsbeweging. Men kan bij Cyelle kiezen om tijdens de afslankperiode eventueel ook behandelingen voor contourverbetering en huidversteviging met LPG Endermologie te volgen. Dit apparaat helpt het lichaam om afvalstoffen en overtollig vocht extra snel af te voeren en de bekende plaatselijke probleemzones te verstevigen en af te slanken.

Prettige coaching

De coaching wordt als heel prettig ervaren. Uiteraard begint het bij de motivatie van jezelf, maar een stok achter de deur, iemand die je over het dode punt helpt en die je blijft stimuleren, is belangrijk tijdens het hele afvalproces. Wij zorgen ervoor dat je je bewust wordt van wat je eet en begeleiden je bij wat je moet doen als je een keer een uitspattinkje hebt gehad. Ook na het bereiken van het streefgewicht blijf je nog minimaal één jaar gratis onder begeleiding om eventuele terugval te voorkomen. Hierdoor bereik je niet alleen je streefgewicht maar behoud je het ook! Dit geeft een veilig gevoel.

Bel of mail voor meer informatie of maak een afspraak voor een gratis intakegesprek!

Meer informatie over het PowerSlim dieet: www.powerslim.nl