fbpx

Cosmetisch arts Dr. Edward Berends

Edward is internationaal gediplomeerd arts en is onder andere verbonden aan de NVCG, KNMG en de NVEG

Van uw rimpels af met botox of fillers

Er natuurlijk mooier uitzien!

Fillers

Je wilt er er graag jonger en frisser uitzien en je wilt het liefst dat mensen vinden dat je er uitgerust uitziet, zonder dat dit onnatuurlijk overkomt. Een behandeling met onze fillers en botulines biedt dan uitkomst.

  • Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van geregistreerde topproducten
  • NVCG gecertificeerd
  • De arts is internationaal geschoold en erkend
  • Je veiligheid is daarom gegarandeerd

Bovendien leveren we uitstekende nazorg

Rimpels verwijderen met fillers of botox

Dr. Berends gebruikt alleen fillers op basis van hyaluronzuur van topmerken. Met de fillers oog je in een ommekeer weer jaren jonger en zie je er frisser en minder vermoeid uit. Met onze injectables maken we je huid gladder en behandelen we diepe rimpels. Zo krijgt je gezicht meer volume.

Fillers op basis van hyaluronzuur

Neuslippenplooien, marionetlijnen, wallen onder de ogen of een verslapte huid rond de mond en kaken kunnen goed behandeld worden met onze fillers op basis van hyaluronzuur. Door het inspuiten van deze lichaamseigen stof komt de huid plaatselijk een klein beetje onder spanning te staan. Hierdoor verminderen de rimpels. Diepe rimpels vullen we vervolgens op. Overigens kan botox ook gebruikt worden voor de behandeling van hoofdpijn en migraine. Ook tegen overmatig zweten (hyperhidrosis) is botox bewezen effectief te zijn.

Hoe lang duurt het effect?

Filler behandeling

Na een rimpelbehandeling met fillers zie je direct resultaat. Veel fillers stimuleren de aanmaak van collageen in de huid. Dat betekent dat deze ook op de lange termijn bijdragen aan de conditie van uw huid. Van een behandeling heb je zeker 9 tot 12 maanden plezier. De behandeling is niet erg pijnlijk, en indien het wel gevoelig wordt passen we vaak een verdovende crème toe.

Botox behandeling voor een frisser, natuurlijk uiterlijk

  • Tijdens de voorbereiding voor je eerste botox behandeling krijg je uitgebreid de gelegenheid om je wensen en verwachtingen te uiten.
  • Wij zullen op basis van je verhaal en op basis van een beoordeling van je huid adviseren wat voor jou de beste behandeling zal zijn.
  • Kies je voor een botox behandeling dan zullen wij aan de hand hiervan een behandelplan opstellen.

Regio’s die geschikt zijn voor een botox behandeling

Veel rimpels in het gelaat ontstaan door het willekeurig of onwillekeurig aanspannen van spiertjes vlak onder de huid. De gebieden die hier het meest last van hebben zijn:

Tevens wordt botox gebruikt voor de behandeling van:

Hoe werkt botox?

Een botoxbehandeling met Botox of Azzalue is eenvoudig en houdt in dat er op bepaalde plekken kleine hoeveelheden Botuline Toxine A wordt ingespoten door middel van een injectie met een zeer fijne naald. Het middel zorgt ervoor, dat de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de betreffende spieren stagneert, waardoor de spieren tijdelijk ontspannen. Dit resulteert in verminderde gezichtslijnen en rimpels die veroorzaakt worden door deze spiertrekkingen. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

De botox behandeling

Een behandeling met Botuline Toxine neemt gemiddeld 20 minuten in beslag. Het resultaat is na twee tot drie dagen zichtbaar en optimaal na ongeveer twee weken. Het effect houdt ongeveer vier maanden aan. Daarna kan een behandeling worden herhaald. Naarmate het middel vaker wordt toegepast blijft het effect ook langer merkbaar. In principe vindt er geen verdoving plaats, omdat een botoxbehandeling gebeurt met een zeer fijne naald. Deze geeft niet meer gevoel dan van een speldenprik. Indien de klant dit toch nog bezwaarlijk vindt, kan er een verdovende crème worden gebruikt voorafgaand aan de behandeling.

Na de behandeling

Direct na het inspuiten kan er ter plekke enige roodheid en zwelling ontstaan. Dit trekt snel weg en is in de meeste gevallen na twintig minuten niet meer zichtbaar. Er is geen sprake van napijn. Na de behandeling krijg je informatie met tips voor de eerste uren na de behandeling. Een behandeling met botox is over het algemeen een zeer veilige behandeling. Er worden jaarlijks miljoenen mensen behandeld met botox en dit aantal neemt nog altijd toe. Het uiteindelijke resultaat is dat de huid minder tot geen rimpels meer vertoont op de behandelde gebieden. Je zult er jonger en frisser uitzien zonder dat dit kunstmatig overkomt!