fbpx

Tixel de revolutionaire doorbraak voor huidverbetering- en verjonging

Tixel® is de allernieuwste topbehandeling voor het verbeteren van verouderde huid, sterk zonbeschadigde huid, verslapping van huid en oogleden, diepe rimpels. De behandeling is ook zeer geschikt voor acnelittekens, striemen of striae. Tixel® vervangt de gefractioneerde CO2-laser maar zonder de nadelige gevolgen ervan.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de Tixel?

Eerst reinigen en ontsmetten we grondig uw huid. Vervolgens brengt de Tixel® gecontroleerde pulsen aan op de huid via een matrix van kleine pyramides, die gedurende de gehele behandeling steriel blijven!
Deze pulsen zijn van zeer korte duur (ca. 10 milliseconden) en zorgen voor een snelle ablatie (verdamping) van de oude huid.

Zo wordt per behandeling ca. 25% van de huid behandeld. Na 4 à 6 behandelsessies
(1 x per maand) is de volledig huid behandeld en voor ca. 100% vernieuwd. De aanmaak van nieuw collageen en elastine blijft na de behandelingen nog gedurende 4 à 6 maanden verder doorzetten.

Is het pijnlijk?

Het is niet erg pijnlijk, want in tegenstelling met een behandeling van de CO2-laser is er geen verdoving (crèmes of injecties) van toepassing.

Is het geschikt voor iedereen?

De behandeling is geschikt voor mannen én vrouwen van alle leeftijden. De enige voorwaarde is een goede basisgezondheid.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Er zijn 4 à 6 behandelingen met telkens 1 maand tussenperiode nodig. Na elke behandeling verbetert het resultaat bijkomend. Het beste effect krijgt u zo’n 4 à 6 maanden na de laatste behandeling.

Is het resultaat blijvend?

We blijven verouderen. Daarom raden we aan om na de behandeling uw huid goed te verzorgen met cosmeceuticals, die we na analyse van uw huidtype, voor u zullen bepalen.

Een regelmatige huidverbeterende behandeling en anti-aging producten voor thuis, helpen om het resultaat zo lang mogelijk vast te houden. Natuurlijk belet niets u om na enkele jaren opnieuw een ablatieve Tixel® behandeling te volgen.

Is de behandeling veilig?

De apparatuur heeft een MEDICAL-CE-keuring

Tarieven

Bovenlip€ 60,00
Bovenlip en kin€ 125,00
Bovenste oogleden€ 100,00
Onderste oogleden€ 100,00
Bovenste en onderste oogleden€ 180,00
Wangen€ 170,00
Gelaat zonder bovenste oogleden€ 250,00
Gelaat incl. bovenste oogleden€ 300,00
Hals€ 195,00
Gelaat + hals zonder bovenste oogleden€ 395,00
Gelaat + hals incl. bovenste oogleden€ 440,00
Handen€ 180,00
Decolleté klein€ 150,00
Decolleté groot€ 300,00