fbpx

Natural Face Lifting

Natural Face Lifting is een samensmelting van een aantal verschillende massagetechnieken. Een combinatie van kneedtechnieken met lymfedrainage, bindweefselmassage en effleurages. Het doel wat wij daarmee wil bereiken is het verhogen van de spierspanning en elasticiteit van de huid en spieren, waardoor kleine rimpels verdwijnen en diepere rimpels vervagen.

De doorbloeding van de huid en de hydratatie van de cellen wordt beter. De zuurstoftoevoer wordt verhoogd en er is een betere afvoer van afvalstoffen.

Dit ziet men doordat de verslapte huid wordt gelift, de huid krijgt meer elasticiteit en wordt vlakker. Het oogcontour wordt gladder en overtollig vocht (met name onder de ogen) wordt afgevoerd.

Het is een aangename, ontspannende behandeling die direct resultaat geeft. Echter, er wordt niets aan de gelaatstrekken of mimiek veranderd zoals bij operaties en botox gebeurt.

DE EFFECTEN VAN MASSAGE IN HET WEEFSEL

De effleurages zorgen voor de bloedaanvoer in de huid. De kneedtechnieken werken op het spierweefsel en de bindweefselmassage komt in de diepere huidlagen. De combinatie van deze grepen zet de stofwisseling van de cellen aan tot verbetering. De doorbloeding komt op gang. Afvalstoffen en overtollig weefselvocht rond de cellen worden afgevoerd via de lymfevaten en aderen. Voedingstoffen kunnen beter hun weg naar de cel vinden. Al het weefsel gaat hierdoor beter functioneren.

De eerste behandeling laat direct al resultaat zien. Een serie van behandelingen in kuurverband versterkt het eerste resultaat. De kuur bestaat uit vijf, tien of 15 behandelingen die binnen twee tot vier weken worden uitgevoerd. Bij de eerste behandeling wordt een intakegesprek gevoerd en foto’s gemaakt. Bij de laatste behandeling maken we nog een serie foto’s.

PRODUCTEN VOOR THUIS

Tijdens de eerste behandeling krijgt u ook een uitgebreid advies voor producten die u thuis kunt gebruiken als huidverzorging. Het is heel belangrijk om thuis de huid goed te verzorgen en ook te blijven voeden met producten waarin voldoende werkstoffen zijn verwerkt. Deze bieden u nog meer resultaat.