fbpx

GELCOLOUR Nagelbehandeling

  • STERKER DAN LAK
  • DUNNER DAN EEN KUNSTNAGEL
  • 2 TOT 4 WEKEN PRACHTIG GELAKTE NAGELS
  • OOK ZEER GESCHIKT VOOR DE NAGELBIJTER M/V
  • KEUZE UIT VEEL KLEUREN

Heeft u mooie nagels, maar het probleem dat ze snel scheuren of breken en wilt u eigenlijk geen kunstnagels? Dan kunt u bij ons ze laten verstevigen met  Gelcolour.

De Gelcolourlak wordt uitgehard onder een UV-lamp.
Ideaal dus voor als u iets langer, mooie en verzorgde nagels wilt met een natuurlijke uitstraling.

BRUIDSNAGELS

Uw trouwdag is één van de mooiste dagen van uw leven.
Dan mogen prachtige, verzorgde nagels en handen natuurlijk niet ontbreken.
Vraag naar de mogelijkheden.

TEENNAGELS

Mooie teennagels is helemaal hot in de zomer. We lopen vaak op slippers of open schoenen en dan is het wel zo leuk als de teennagels er mooi verzorgd uitzien. Dit kan door middel van een french manicure of een mooie kleur gelcolour van OPI.

WAT IS IBX?

IBX is een nieuw en revolutionair nagelproduct.

De tot nu toe bekende producten zoals lak, gel en acryl vormen een laag óp de nagel. IBX daarentegen dringt door ín de nagel. Daardoor versterkt IBX de nagel zélf. Er is geen enkel ander product op de markt, dat daartoe in staat is.

WAT HEEFT DE KLANT AAN IBX?

IBX biedt tot nog toe ongekende mogelijkheden.

Het kan beschadigingen in nagels herstellen, zwakke nagels verstevigen en kwetsbare nagels beschermen.

Nagels, die altijd snel afbraken of lelijk werden, kunnen nu prachtig lang worden. Nagels, waarop soak-off gel niet lang goed bleef zitten, hebben daar met IBX geen probleem meer mee. Gespleten nagels worden weer één geheel. Nagels, die scheuren of afbrokkelen worden sterk en gezond. Kwetsbare nagels, die uitdrogen door het regelmatig verwijderen van soak-off gels worden weer sterk, waardoor je gel zonder zorgen kan dragen.

VOOR WELKE KLANT IS IBX GESCHIKT?

IBX is geschikt voor vrouwen én mannen, die mooie, lange natuurlijke nagels willen hebben, maar voor wie dat niet mogelijk was ten gevolge van een ongeluk, een beschadiging in de matrix of een natuurlijke zwakte. IBX herstelt en verstevigt de natuurlijke nagel en het is kleurloos en dus onzichtbaar.

IBX is ook geschikt voor wie graag regelmatig of altijd soak-off gel gebruikt, maar daar een probleem mee heeft, omdat de nagels beschadigd of kwetsbaar zijn. IBX herstelt en verstevigt de nagel waardoor de soak-off gel beter blijft zitten en IBX beschermt kwetsbare nagels tegen eventuele gevolgen van het regelmatig verwijderen van soak-off gel.

HOE WERKT IBX?

De nagelplaat bestaat uit een groot aantal lagen dode huidcellen, die het eiwit keratine bevatten. Het is de keratine die de nagel hard maakt. De cellen van de nagelplaat vormen niet één aaneengesloten geheel, maar er zitten holtes tussen. De nagelplaat heeft dus een sponsachtige structuur, een netwerk van keratine met open ruimtes ertussen. IBX dringt eerst door in deze holtes en wordt daarna uitgehard. Bij het uitharden vormt IBX een tweede sponsachtige structuur, die verweven is met de nagelplaat. IBX hecht daarbij alleen aan zichzelf, niet aan de keratine. De nagelplaat wordt daardoor steviger en minder kwetsbaar, eventuele beschadigingen worden opgevuld en de nagel behoudt haar flexibiliteit. De nagel is feitelijk een betere nagel geworden

WAARVOOR GEBRUIK JE IBX?

Versteviging van natuurlijke nagels. Zonder IBX is het nauwelijks mogelijk om zwakke, kwetsbare nagels, te behandelen met als resultaat mooie lange natuurlijke nagels. Voordat de nagel genoeg kan groeien is de nagelplaat al beschadigd. De laagjes van de nagelplaat laten los of er brokkelen stukjes af of er ontstaan scheurtjes. IBX zorgt er voor, dat de nagel sterk genoeg is om lang te groeien én mooi te blijven.

Voor thuisgebruik bevelen wij de Dadi’Oil aan:

Dadi’ Oil is een verzorgende olie voor de nagel en de huid, die gemaakt is om de huid te voeden en te verzorgen en om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel en aan nagelproducten! Dadi’ Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische olieën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product, afkomstig van boeren die duurzame technieke hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. AvocadoOlijf en Jojoba olie werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Dadi’ Oil bevat bovendien Naturlijke Vitamine E (dus geen synthetisch tocopheryl acetaat) een krachtige anti-oxident. Ten slotte zorgt een aromatisch mengsel van 21 essentiele oliën voor een aangename geur en een heilzame, verjongende werking.