fbpx

MeLine Pigmentbehandeling

MeLine is een behandelmethode welke uitermate gespecialiseerd is om alle soorten pigmentvlekken (hyperpigmentaties) te behandelen. Ongeacht wat de oorzaak is van het pigment. Het heeft een verhelderend effect op de huid en zorgt voor een gelijkmatige huidskleur. Het is een uitermate veilige en betrouwbare methode om pigment te behandelen.
MeLine bestaat uit 3 behandelingen in de praktijk en het gebruik van 4 thuisproducten, samen in een kuur van 4 maanden. De kuur bestaat uit 2 Maskerbehandelingen en 1 Micro Needling behandeling. Tijdens deze behandelingen worden er producten gebruikt met actieve ingrediënten die de pigmentaanmaak remmen en het teveel aan pigmenten uit de huid werken (exfoliëren). De thuisproducten ondersteunen het herstel na de behandeling, dragen bij aan het proces van exfoliëren en het remmen van pigment. Ook beschermen zij de huid tegen UV-straling.

Wat kan MeLine behandelen?

Melasma (zwangerschapsmasker), Post inflammatoire hyperpigmentatie (pigment na wondjes, acne littekens of muggenbulten), Lentigines (zonschade) en een onregelmatige huidtextuur zijn enkele voorbeelden van pigmentproblemen die behandeld kunnen worden. Ook werkt de behandeling verjongend en kan het ingezet worden als Anti-aging behandeling. Het is geschikt voor elk huidtype. Ook voor donkere huidtypes omdat de kans op complicaties met MeLine nihil is.